TI SI NAJVREDNIJE BIĆE U MOM MALOM SVETU, PRUŽI MI ŠANSU: Luna napisala SRCEPARAJUĆE LJUBAVNO PISMO bivšem dečku (VIDEO)
Luna je nakon raskida Slobi napisala ljubavno pismo, Foto: Printscreen Youtube

MOLI ZA DRUGU ŠANSU

TI SI NAJVREDNIJE BIĆE U MOM MALOM SVETU, PRUŽI MI ŠANSU: Luna napisala SRCEPARAJUĆE LJUBAVNO PISMO bivšem dečku (VIDEO)

Radanović je doneo odluku da na Zadrugoviziji 3 peva sa još uvek zakonitom suprugom, Kristinom Kijom Kockar, što je sve fanove podiglo na noge

Objavljeno: 10:23h

Nakon razgovora sa Žutim o Slobi, Luna Đogani napisala je bivšem ljubavno pismo i zamolila ga da im "pruži šansu tamo negde gde je svet lepši".

"Znam da nikada nisam bila neki ekspert za pisanja, ali pored tebe, naučila sam i to. Ljubavice, osam meseci provedenih sa tobom u ovom paklu je nešto što ne mogu da zaboravim. Svako buđenje, svako spavanje, svaki doručak, večera, svaki zagrljaj, svaka uteha, poljubac, dodir, pogled, savet. Sve što smo delili ti i ja ne mogu da izbacim iz svog srca. Uvek sam verovala u pravu ljubav i nadala se da će se jednog dana desiti baš meni. U životu sam mnogo toga promenila, izgubila i zaboravila, ali tebe ne želim. Ti si najvernije biće u mom malom svetu. Ljubavi, znam da sam grešila i imala postupke koje nisi zaslužio, ali, veruj, nikada iz neke namere. Slobo, ja bih zbog tebe sve promenila, znam da je sve što si me ikada savetovao i govorio mi bilo iz dobre namere i mnogo toga si me naučio. Život koji vodimo ovde naterao me je na neke stvari, stvari koje ne čine mene i moj svet. Nikada u životu se nisam susrela sa ljudima i stvarima koje se ovde nalaze. Ljubavice, nemoj da me puštaš. Pruži nam šansu tamo negde gde je svet lepši. Pruži mi šansu!" piše u pismu.

Luna u pismu moli Slobu da joj da drugu šansu
Luna u pismu moli Slobu da joj da drugu šansu foto: Printscreen Youtube

Inače, Sloba je u toku Igre istine u petak uveče i te kako zamerio Luni što je zbog jedne pesme poljuljala njihovu vezu. Ona je tada za njim patila čitave noći.

Kasnije, Radanović je doneo odluku da na Zadrugoviziji 3 peva sa još uvek zakonitom suprugom, Kristinom Kijom Kockar, što je sve fanove podiglo na noge.

Pogledajte kako je Luna pisala Slobi ljubavno pismo:

Bonus video GDE BIH JA BILA BEZ VAS: Emotivni govor Milene Dravić pri otvaranju Legata u Jugoslovenskoj kinoteci!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.