Parovi postaju porodična firma! Stižu Macin otac, Ružicina baba, Gastozova Marija...

​Drama tek počinje

Parovi postaju porodična firma! Stižu Macin otac, Ružicina baba, Gastozova Marija...

Parovi će se neviđeno zakuvati kada produkcija u vilu dovede članove porodica ukućana, ali i Gastozovu devojku. Da li će Zorica Dukić doživeti nervni slom kada vidi Gastoza u Marijinom zadrljaju, tek ćemo videti
Objavljeno:

Učesnici Parova se raduju kraju takmičenja i već prebrojavaju honorar koji su zaradili, ni ne sluteći da drama tek počinje. Bedna fora da kupe gledaoce! Evo kako Zorica i Gastoz pokušavaju da dignu gledanost Parova! Produkcija Parova odlučila je da uzbuni sve duhove u vili i uvede nove učesnike, koji će, očekuje se, pomeriti sve granice očekivanog.

Promo
- Nemoguće je i zamisliti reakciju Mace Diskrecije, kad bi se na vratima pojavio njen otac, kojem godinama traži i moli da se sretnu – saznajemo od izvora bliskog produkciji "Hepi" televizije. – Da se ne bi serijal pretvorio u šablonske radnje, tim u Hepi televizije napravio je novi scenario, koji će, očekuje se, podići na noge ne samo učesnike, već i gledaoce. Pa, nema tog gledaoca ovog formata, koji neće poželeti da vidi lice Zorice Dukić dok bi posmatrala svog dragog i njegovu voljenu Mariju u zagrljaju, da razgovaraju dok doručkuju, piju kafu u bašti - navodi izvor.
Promo
Ovime rijaliti serija na Hepi televiziji, dobija novu dinamiku, od koje se očekuje i visoki rejting, s obzirom da su se tabloidi utrkivali za intervjue sa budućim novim učesnicima Parova. Produkcija Hepi televizije, za sada se ne oglašava, niti učesnicima saopštava da ih nešto čeka. Definitivno se ne pominje ni kraj takmičenja, čime se i gledaoci drže u neizvesnosti, ne nadajući se da prava psihička igra tek počinje.
Promo
Prema rečima našeg izvora, produkcija je, ako bi ova namera dala željene rezultate, u vilu pozvala i oca Mikija Đuričića, majku Miljane Kulić, bivšeg momka Anđele Lakićević, suprugu muža Morene Marjanovi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.