LUNA SE CELU NOĆ GUŠILA U SUZAMA: Dok ona rida i jeca, Sloba je sve vreme bio s Kijom! (VIDEO)
Luna Đogani ne prestaje da plače od raskida sa Slobom, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ne može da preboli

LUNA SE CELU NOĆ GUŠILA U SUZAMA: Dok ona rida i jeca, Sloba je sve vreme bio s Kijom! (VIDEO)

Luna i Sloba sinoć su stavili tačku na svoju vezu, a nakon svađe koja se završila raskidom, blogerka se osamila u sobi za izolaciju

Objavljeno:

Luna Đogani provela je noć u suzama nakon raskida od pevača Slobe Radanovića.

Luna i Sloba sinoć su stavili tačku na svoju vezu, a nakon svađe koja se završila raskidom, blogerka se osamila u sobi za izolaciju. Za to vreme, pevač je prisustvovao Igri istine koju su igrali zadrugari, a zatim je ostatak večeri proveo sa svojom i dalje zakonitom suprugom Kijom

Mina Vrbaški je pokušala da uteši Lunu Đogani
Mina Vrbaški je pokušala da uteši Lunu Đoganifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

U izolaciji je Đoganijevu posetila Mina Vrbaški, i zatekla je kako plače i jeca.

Luna je Mini kroz suze rekla da misli da je Sloba više ne voli, ali i da smatra da je najvećim delom ona kriva za sve što se dešava.

- Lakše bi mi bilo da znam da je sve bilo fejk! On mene više ne voli! Ja to vidim! Ne voli me! Kako da me voli? Ne voli me! Možda me i nije voleo nikada. Možda sam istripovala. Samo na svoju porodicu mislim. Želim da budem jaka, ali kako? Neka me neko nauči! Posle osam meseci izgubiš je*eno sve! Osam meseci! Moja najveća greška je što sam njega tako gledala, što sam napadala njega. Poludela sam. Sve na njega, samo na njega. On je bio tu uvek za mene. Ja sam kriva za sve. Ja sam kriva - ponavljala je Luna.

Mina je pokušala da je uteši i rekla joj je da smatra da je došlo do zasićenja u njihovoj vezi, kao i da misli da će se Luna ipak pomiriti sa Slobom.

Blogerka je zamolila svoju drugaricu iz rijalitija da ne prenosi Radanoviću da je plakala, a zatim je otišla i legla pored njega u krevet.

Sloba se, međutim, nije previše obazirao na nju. Pored toga, on je ranije u toku večeri, tokom igre istine, priznao da mu treba nekoliko dana da razmisli o svemu.

Milan je konstatovao da su svi primetili da se nešto promenilo u Luninom i Slobinom odnosu nakon sahrane Kijinog oca, i da to primećuju i komentarišu svi ukućani, a zatim je upitao Slobu da otkrije o čemu se radi.

Pevač je priznao da su vezu stavili na pauzu.

- Mene je iznerviralo kada su bila pitanja gledalaca i kada sam ja rekao da želim da razmislim, a zaboravila je da je ona to prva rekla. Želimo da razmislimo u glavi par dana - rekao je on.

BONUS VIDEO: CRNOGORKA ZAPALILA INSTAGRAM: Moderna žena svoj reproduktivni organ koristi na ispravan način

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.