SLOBA SE NE ODVAJA OD KIJE: Ona mu napisala pesmu i pisaće mu ih svaki dan, a njegov komentar joj je izvukao osmeh na lice! (VIDEO)
Sloba i Kija se ne razdvajaju od kada je on raskinuo sa Lunom, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Pomirenje na pomolu

SLOBA SE NE ODVAJA OD KIJE: Ona mu napisala pesmu i pisaće mu ih svaki dan, a njegov komentar joj je izvukao osmeh na lice! (VIDEO)

Njihov odnos se popravlja iz časa u čas

Objavljeno: 12:40h

Luna Đogani i Sloba Radanović su raskinuli vezu, a pevač je zatim, u toku večeri, svu pažnju posvetio svojoj supruzi Kiji Kockar.

Luna i Sloba sinoć su se najpre satima svađali, budući da su njihove nesuglasice koje traju već danima kulminirale, a zatim i dovele do raskida. Blogerka je tada pevaču vratila sve stvari i pisma koja joj je pisao.

Nakon raskida ovog para, usledila je igra istine koju učesnici igraju svakog petka, a kao nagradu za iskrenost Veliki šef je takmičarima poslao picu za večeru.

S obzirom na to da Kristina nije bila prisutna tokom igre, Sloba je odmah otišao kod nje u pab kako bi joj odneo hranu, misleći da nije dobila svoj deo pice.

- Jeste vi podelili? A, dobili ste? Dobro! - brinuo je Sloba da li je Kija, kojoj je Ana Korać pravila društvo u pabu, dobila večeru.

On je zatim na kratko otišao u sobu za izolaciju gde je bila Luna. Njih dvoje su jeli u tišini, ne progovorivši gotovo ništa.

Sloba se ubrzo vratio u pab kod Kije i ostatak večeri proveo sa suprugom.

Oni su jeli zajedno i razgovarali.

Nakon što je na simpatičan način navukla Slobu da dođe u Pab kako bi video pesmu, Kija je istu obrisala, pa napisala novu!

U pitanju je bio prevod pesme Leone Luis "Happy".

Sloba je nove stihove video tokom prethodne noći, i to nakon raskida sa Lunom Đogani koja mu je tokom svađe vratila sva pisma koja joj je napisao tokom Zadruge.

Nakon što je pročitao stihove koje je Kija potpisala sa "Kija, subota" (u nameri da svom mužu svakog dana posveti jednu pesmu), Sloba joj je udelio kompliment.

- Dobra ti je ova pasta... - rekao je Sloba svojoj ženi koja mu je spremila večeru.

BONUS VIDEO: Kija Kockar čita govor na sahrani svog oca

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.