IDI KOD MUŽA, OPROSTI MU! DAJ MU ZNAK: Mića nagovarao Kiju da se pomiri sa suprugom u trenucima dok je Sloba... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

zadruga

IDI KOD MUŽA, OPROSTI MU! DAJ MU ZNAK: Mića nagovarao Kiju da se pomiri sa suprugom u trenucima dok je Sloba... (VIDEO)

Kija je noć provela odmarajući se u pabu nakon teškog perioda koji je iza nje

Objavljeno: 09:47h

Lepi Mića na Igri istine, koja je bila prošle noći u "Zadruzi", izjavio je kako misli da će se Kristina Kockar i Slobodan Radanović pomiriti i da će nastaviti svoj bračni život. To je teško palo Luni Đogani koja je napustila sastanak.

Upravo o braku ovih zadrugara, Lepi Mića razgovarao sa Kristinom Kockar, koja nije bila prisutna tokom Igre istine. Kija je noć provela odmarajući se u pabu nakon teškog perioda koji je iza nje.

foto: Printscreen/Pink

- Idi lepo kod svog muža i pitaj ga kako je. Terate inat. Oprosti mu, ne s*ri! Ti treba da pokažeš znak. Niste vi balavci, ja samo kažem šta bi bilo dobro i šta je prirodna stvar. Shvatite sve to kao ružan san. Kada izađete živite svoj život normalno. Kija, svi greše, ali je ružno kada čovek greši, a neće da prizna. Ti si grešila, jer si previše sebe dala - rekao je Mića Kiji.

- Boli me k*rac! Neka on pita mene kako sam. Ja sam danas povraćala. On je meni ovo uradio, a ne ja njemu. Evo, došao je i pokazao je, bolje da nije! Doneo je sam odluku, bolje da nije. On treba da se bori za moju ljubav. Ja sve znam šta će on da uradi. Ja sam rekla da od te njihove veze nema ništa. Ko ima mozga, zna to - pričala je Kija.

Baš u trenutku kada su Lepi Mića i Kija pričali o Slobi Radanoviću, on se osamio u dvorištu, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Bonus video:

Espreso Tviter - Danijel Pavlović

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.