Dobila je informacije iz spoljnog sveta, pa se GUŠILA U SUZAMA! Ova zadrugarka je danas doživela FRAS!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

JOJ

Dobila je informacije iz spoljnog sveta, pa se GUŠILA U SUZAMA! Ova zadrugarka je danas doživela FRAS!

Majka joj je odmah uputila niz kritika

Objavljeno:

Veliki šef je ovih dana veoma darežljiv, te je nakon Lune Đogani, dao i Miljani Kulić pravo na poziv.

Kao što se očekivalo, ona je pozvala svoju mamu Mariju Kulić, a ona je joj je odmah uputila niz kritika.

- Šta radiš ti sa onom hranom? Hraniš celu "Zadrugu"?! Možeš da daš Mići, Mikiju i da zamoliš da ti sačuvaju. Ovo ostalo, oni ološi! Najmanji budžet ti daje, a ti joj daješ cigaru. Kod tebe sve može! Da nisi trudna, ne bih ti poslala hleb jedan! Uopšte ne ceniš 40 kg hrane! Kukaš, nemaš šta da jedeš! Ja ti šaljem da imaš ti, ja nisam dužna da šaljem za te ološe tamo! Pola hrane su ti pokrali! Ana Korać ti krade krem bananice pa daje drugima! Onu Dragicu da više nisam videla da je sela pored tebe! Ona je kao gladnica neka, kao svinja! Nikome više nemoj da daješ, treba da hraniš to dete što nosiš! Neka im donosi majka salate! Jaja sam ti poslala, to da pržiš za doručak! Znaš li ti da staneš i da pržiš? Sve to da jedeš zbog bebe! - počela je Marija.

Zadrugarka je bila tužna zbog ovih reči, a umesto da pređu na lepše stvari, njena majka je nastavila da joj daje primedbe, ovoga puta tiču se njenog izgleda.

Miljana Kulić je razgovarala sa majkom
Miljana Kulić je razgovarala sa majkom foto: Printscreen/Youtube

- Da li to priliči jednoj ženi da joj se vidi zadnjica? Neću da ti vidim tesne haljine! Pogledaj se u ogledalo na šta ličiš prvo, pa onda izađi po dvorištu! Cigare? Rekla sam nikom ništa do kraja! Nemoj da tražiš ni da daješ! Alkohol da nisi liznula! Produkcija će da me obavesti večeras šta se dešava. Ponašaj se normalno, ja te molim! Nemoj da me teraš da se tresem i da se nerviram - rekla je Kulićka, a onda dodala:

- Gledamo te ceo dan, golo dupe, milina! Gledam, produkcija ti donosi hranu, a ti daješ Dragici! Tebi niko ništa ne da, duša me boli za tebe! Drugo, šta će tebi Marko? Muškarac sa tobom u hotelu! Što nisi sa nekom ženom otišla? - rekla je za kraj Marija, kada je završila u suzama.

Miljana je bila vidno potrešena, gušila se u suzama, a onda je sa ostalim zadrugarima razgovarala o pređašnjoj situaciji.

Ceo razgovor možete pogledati u videu ispod.

Bonus video:

MAJA DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ, PA PRIZNALA: Evo kako je reagovao njen suprug sa kojim je već 10 godina!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.