KONAČNO NASAMO: Supružnici posle 8 meseci BEZ KAMERA i OBEZBEĐENJA, a Kija DO DETALJA otkrila šta joj je Sloba rekao i o čemu su pričali (VIDEO)
Sloba i Kija juče su izašli iz rijalitija kako bi prisustvovali sahrani njenog oca, Foto: Filip Plavčić

OČI U OČI

KONAČNO NASAMO: Supružnici posle 8 meseci BEZ KAMERA i OBEZBEĐENJA, a Kija DO DETALJA otkrila šta joj je Sloba rekao i o čemu su pričali (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan radanović juče su privremeno napustili rijaliti šou Zadruga kako bi prisustvovali sahrani njenog oca Miloša

Objavljeno:

Sa Milanom Miloševićem, Minom Vrbaški, Anom Korać, Sanjom Stanković i Borom Santanom, Kija je sedela u pabu i pokazivala im slike koje je dobila od mame, ali im i otkrila kako je nakon osam meseci provela neko vreme u potpunosti sama sa suprugom.

- U kolima smo bili sami, nije bilo obezbeđenje sa nama. Pričali smo, prisećali smo se. On mi je pričao ko je sve bio na sahrani, ja se uopšte ne sećam, a nisam ništa popila - rekla je Kija.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović juče su privremeno napustili rijaliti šou Zadruga kako bi prisustvovali sahrani njenog oca Miloša. Kako Sloba nije bio mnogo raspoložen za priču i najviše vremena provodio kraj devojke Lune, Kija je rado delila detalje sa ostalim ukućanima.

Pogledajte u video-prilozima ispod teksta šta je Kija još ispričala zadrugarima:

Bonus video SAŠKA JANKOVIĆ NAPUNILA 30 GODINA: Pogledajte šta je pevačica doživela na rođendan!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.