Zrenjaninci opleli po Slobi na sahrani: Dozvoljavao je da mu liže palac, a onda je..
Foto: Filip Plavčić

bljak

Zrenjaninci opleli po Slobi na sahrani: Dozvoljavao je da mu liže palac, a onda je..

- Kija je pokazala ko je i šta je, a Sloba ako ima imalo pameti, vratiće se njoj i ostaviće onu aljkavušu, izjavila je jedna gospođa

Objavljeno: 09:54h

Posle duge i teške bolesti, u subotu je preminuo Miloš Kockar, otac zadrugarke Kristine Kije Kockar. On je danas poslat na večni počinak, a sahrani je prisustvovala njegova ćerka Kija, kao i zet Slobodan, koji su zbog ovog slučaja napustili Zadrugu.

Pored njih, bio je prisutan veliki broj ljudi koji znaju i ne znaju porodicu Kockar, ali su želeli da pruže podršku. Sasvim očekivano, mnogi su komentarisali događaje koji okružuju Kiju, Slobu i sve ono što se događa u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima:

Kija je inteligentna, lepa, pametna žena, a on tupan. Treba da ga bude sramota, dozvoljava da mu ona tamo liže palac, smuči mi se život kad je vidim! Kija je jedno dobro dete, trudila se da sačuva svoj brak, a on joj je tako vratio. Kija je pokazala ko je i šta je, a Sloba ako ima imalo pameti, vratiće se njoj i ostaviće onu aljkavušu! - izjavila je jedna gospođa.

Podsetimo, Sloba Radanović pružio je podršku svojoj supruzi i bio sve vreme uz nju kada je saznala da joj je tata preminuo, te su mnogi pomislili da će se njih dvoje pomiriti. Da li će se to desiti do kraja rijalitija, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.