NA SAHRANI SAM SPREMNA NA SVE OD NJE, ONA JE NEURAČUNLJIVA: Anabela pozvala Lunu i kroz jecaje otkrila šokantan detalj o Kiji!
Anabela je otkrila detalje o Kiji, Foto: Printscreen/Youtube

jedan poziv menja sve

NA SAHRANI SAM SPREMNA NA SVE OD NJE, ONA JE NEURAČUNLJIVA: Anabela pozvala Lunu i kroz jecaje otkrila šokantan detalj o Kiji!

Luna Đogani je dobila video poziv sa svojom majkom Anabelom Atijas

Objavljeno: 09:39h

Luna je poslednjih dana u lošem stanju zbog cele situacije sa Slobom i njegovom još uvek zakonitom suprugom Kijom.

- Još jednom li te vidim onakvu kao sinoć. Niko nije vredan da se toliko kidaš. Neću da te gledam kao noćas. Tresem se. Mnogo mi je teško - počela je Anabela.

Ona je dodala da Luna ima njenu podršku.

- Podržaću te sve dok to bude sreća - rekla je pevačica.

- Ko ne zna šta hoće u životu ne zaslužuje te. Zamolila sam vas da se držite zajedno. Slobo, ako je tvoja sreća da živiš život koji si živeo, mi ti aplaudiramo. Veliki si čovek ispao u mnogim situacijama, budi i sad. Stan je gotov i prelep. Iznajmila sam kuću u Grčkoj, uživaćemo ceo jul. Ako hoćeš živa i normalna da te dočekam u studiju, vrati mi onu Lunu koju sam poslala - rekla je Atijasova.

Luna i Anabela su sve vreme plakale. Anabela je rekla Luni da obati pažnju jer su joj Zorica Marković, Miljana Kulić, Lepi Mića i Milan Milošević nerijatelji.

- Kija Kockar je u jako lošem stanju. Neuračunljiva je i spremna na sve. I na sahrani sam spremna na sve od nje. Svi smo ludi zbog nje. Celu porodicu ti je povredila. Ima papir da je neuračunljiva. Sa njom budi samo na dobar dan i doviđenja - oplela je pevačica po Kristni Kockar.

Bonus video:

PEVA NA WC ŠOLJI: OVO niko nije očekivao, IZNENADIO je sve fanove!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.