SASULA MU SVE U LICE: Luna priznala Slobi da se SVE VREME IGRALA SA NJIM (VIDEO)
Luna i Sloba, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zaprepastio se

SASULA MU SVE U LICE: Luna priznala Slobi da se SVE VREME IGRALA SA NJIM (VIDEO)

Luna je u pripitom stanju prišla Slobi, a zbog njenog priznanja mu nimalo nije bilo svejedno

Objavljeno:

Luna Đogani je u par navrata priznala da je u lošem psihičkom stanju, a sve je prethodilo situaciji koja se dogodila zakonitoj supruzi njenog dečka Slobe Radanovića.

U toku noći dok je žurka bila na zavidnom nivou, Luna je u pripitom stanju prišla Slobi, a zbog njenog priznanja mu nimalo nije bilo svejedno.

Mislim da ti je jasno koliko te volim i koliko te poštujem i šta sve trpim zbog nas. Samo da znaš da sam ja odlična glumica, ja moram da glumim da bi nekom bilo dobro, odlična sam u tome! - rekla je Luna.

Šta to treba da znači? - pitao je Sloba.

Ukućanin nije mogao da poveruje šta mu je Luna rekla, a onda mu je obrazložila šta je tom rečenicom želela da kaže.

Ja samo želim da ti budeš dobro. Ne, ali, ti vrlo dobro znaš kako bih se ja ponašala kako želim. Ja ću za tebe sve da uradim, samo da bude onako kako ti želiš, to moraš da znaš - rekla je Luna.

Ukućanka je iskoristila priliku da mu kaže sve ono što je dugo skrivala, a kako je ovaj razgovor priveo kraju pogledajte u video-klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Bonus video: NJIHOV RAZVOD JE UZDRMAO SRPSKU ESTRADU: Ana Sević otkrila šta bi uradila kad bi se Darko zaljubio i ponovo oženio!

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.