Kristina kuka, dok je zadrugari gledaju sa nevericom: Ne mogu mi pomoći ni pilule ni injekcije! (VIDEO)
Zadrugarka o kojoj se danima priča Kristina Kija Kocar danas se vratila u Zadrugu nakon noći provedene na klinici, Foto: Printscreen/Dailymotion

nije im jasna

Kristina kuka, dok je zadrugari gledaju sa nevericom: Ne mogu mi pomoći ni pilule ni injekcije! (VIDEO)

Ove Kristinine reči Zorica je dočekala sa nevericom i ništa joj nije odgovorila

Objavljeno:

Zadrugarka o kojoj se danima priča Kristina Kija Kocar danas se vratila u Zadrugu nakon noći provedene na klinici. Njoj je pozlilo nakon rasprave sa suprugom Slobodanom Radanovićem, a Veliki šef se, kao i uvek, pobrinuo da bude blagovremeno zbrinuta.

Nakon što se ponovo našla na luksuznom imanju nadomak Beograda, Kiji su prilazili cimeri da je pitaju kako je. To je učinila i Zorica Marković kada je shvatila da se Kockareva vratila.

Isto kao i pre. Ne mogu mi pomoći ni injekcije, ni lekari, ni pilule ni ništa, za ono što se meni dešava. Možda će mi tata pomoći - rekla je Kija.

Ove Kristinine reči Zorica je dočekala sa nevericom i ništa joj nije odgovorila. Istu reakciju je imala i Ana Korać koja se nije odvajala od nje od trenutka kada je ušla u Zadrugu.

Podsetimo, Kiji je pre nekoliko dana preminuo otac, Miloš Kockar, što je zadrugarki saopštila njena majka Nadica. Ovo je Kockarevoj jako teško palo, a nakon svega posvađala se sa Slobom, što je kulminiralo njenim lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je i napustila rijaliti nakratko.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.