Otac Mikija Đuričića progovorio o akciji svog sina sa Nadeždom i sočno opleo po snajki: Gde to ima da devojka skače na momka i vodi ga u kokošinjac?! (FOTO)
Nadežda se ne obazire previše na kamere u kući, Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

Otac Mikija Đuričića progovorio o akciji svog sina sa Nadeždom i sočno opleo po snajki: Gde to ima da devojka skače na momka i vodi ga u kokošinjac?! (FOTO)

Otac Mikija Đuričića nije baš oduševljen Nadeždom Biljić

Objavljeno:

Mikijev otac je progovorio o seksu svog sina i pevačice za jedan beogradski list.

- Nije mi se u početku sviđala ta njegova Nadalina. Gde to ima, da devojka skače na momka i vodi ga u kokošinjac da se seksaju? Pa ona treba da bude dama i da maše repom, a momci da nju jure... A onda sam malo bolje razmislio i zaključio: pa ovaj moj i nije za bolje!

- Ona je prošla sito i rešeto. Iskusna je, dobre duše, a koliko čujem od komšija fino se slažu. Voleo bih da je Miki oženi čim izađu iz Zadruge i da počnu što pre da mi prave unučiće. Ja ću im čuvati decu, samo nek se kote što više.

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić foto: Printscreen Youtube

- Ovaj narod je blesav ako to gleda. Ja nisam video taj snimak, niti ću. Šta ima da gledam, njegovo dlakavo d*pe? Ma nisam poludeo. Nemam televizor i ne pratim Zadrugu. Tu i tamo od komšija čujem šta je ovaj moj uradio. Važno mi je da je živ, zdrav i da ima dovoljno cigara, da ne šizi tamo.

Miki i Nadežda u akciji
Miki i Nadežda u akciji foto: Printscreen Youtube

Bonus video

JELENA KARLEUŠA radi vežbe

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.