Pre nego što je završila u BOLNICI, Kija je Slobi saopštila nešto od čega nam se srce cepa: Tražila bih da mene sahrane... (VIDEO)
Neutešna zbog očeve smrti, Foto: Printscreen

potresne reči

Pre nego što je završila u BOLNICI, Kija je Slobi saopštila nešto od čega nam se srce cepa: Tražila bih da mene sahrane... (VIDEO)

Kija Kockar i Sloba Radanović pričali su o Kristininom preminulom ocu Milošu i o sahrani koja je u četvrtak u Zrenjaninu

Objavljeno:

Razgovarali su veoma mirno pre nego što je Kija doživela nervni slom i napustila Zadrugu.

"Znam kakav je u suštini, isti kao ja, veruj mi. To sam tek kasnije skontala. On je definitivno uvek imao masne i neprimerene šale. On je voleo tamburaše, žene. Voleo je da popije, da uživa, bio je pravi boem, i svi su ga tako znali", pričala je Kija Slobi o svom ocu, a onda je pomislila na to kako je njenoj mami.

"Moja mama ga je volela, to je bila njena najveća ljubav. Mogu da zamislim kako je njoj. Ipak, ona je čak više privrženija tome svemu nego ja. Znam da joj nije svejedno...", rekla je Kija.

"Tebi da se nešto desi, ja bih umrla. Ja bih umrla iste sekunde. S tobom odmah da me sahrane. Ne bih mogla to da izdržim. Tako da mogu da zamislim kako je njoj", izgovorila je Kija.

Bonus video

NJIHOV RAZVOD JE UZDRMAO SRPSKU ESTRADU: Ana Sević otkrila šta bi uradila kad bi se Darko zaljubio i ponovo oženio!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.