KAKVO JE OVO ŠIZOFRENO PONAŠANJE?! Sloba prvo priča kako je svima uništio živote, a onda bez pardona ljubi Lunu! (VIDEO)
Luna i Sloba, Foto: RTV Pink printscreen

on je baš neodlučan

KAKVO JE OVO ŠIZOFRENO PONAŠANJE?! Sloba prvo priča kako je svima uništio živote, a onda bez pardona ljubi Lunu! (VIDEO)

Đoganijeva je u jednom trenutku izjavila da joj nije prijatno da priđe Kristini

Objavljeno: 12:58h

Luna Đogani, koja još nije izjavila saučešće Kristini Kockar zbog smrtnog slučaja, razgovarala je juče sa svojim dečkom, odnosno Kijinim suprugom, upravo o preminulom ocu svoje cimerke. Đoganijeva je u jednom trenutku izjavila da joj nije prijatno da priđe Kristini.

U jednom trenutku Slobodana Radanovića i Lunu Đogani pozvali su ostali zadrugari,kako bi uzeli svoj deo budžeta koji im pripada, s obzirom na to da je tada u toku bio sastanak.

Luna i Sloba su zatim uzeli svoj deo budžeta i vratili se u sobu za izolaciju kako bi napravili spisak za kupovinu. U jednom trenutku, dok su pisali šta im je potrebno, Radanović je poljubio Đoganijevu u čelo.

Iako je sve vreme bio uz suprugu Kiju nakon saznanja za smrt njenog oca, Sloba je ipak priznao da voli Lunu i da nema nameru da se vrati Kristini.

On po svemu sudeći, želi da ostane njen prijatelj i da joj se nađe u nevolji, ali je ne želi za svog bračnog partnera.

Produkcija je sinoć odlučila da zadrugari napuste Belu kuću i da kampuju u dvorištu povodom prvomajskog uranka, ali su nasumično izvučeni parovi koji dele šator.

Luna i Sloba su morali da se rastanu, pevač je posle zagrljaja i poljupca sa Đoganijevom morao da krene svojim putem.

Bonus video: (VIDEO) POTPUNO PRIRODNA, A SEKSI DO BOLA: Ana Sević snimila bujne grudi u bikiniju iz svakog ugla!

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.