PREDOSEĆA TRAGEDIJU: Kija još uvek ne zna da joj je otac UMRO, ali nakon što je danas ovo rekla o njemu, NAJEŽILA je celu naciju!
Kija još uvek ne zna da je njen otac preminuo, Foto: Printscreen Youtube

MAJKA ĆE JOJ SAOPŠTITI

PREDOSEĆA TRAGEDIJU: Kija još uvek ne zna da joj je otac UMRO, ali nakon što je danas ovo rekla o njemu, NAJEŽILA je celu naciju!

Čini se da su se u Kockarevoj probudila neka osećanja

Objavljeno:

Kiji je preminuo otac, Miloš Kockar, ali na zahtev njene majke Nadice ona o tome još nije obaveštena. Međutim, danas se prisetila očevog rođendana, pa se obratila Miljani Kulić.

Kristina se setila da bi njenom ocu sutra bio rođendan:

- Danas je 29, je l tako? Sutra je mom tati rođendan - rekla je Kockareva trudnici.

Gledaoci su u neverici posmatrali novonastalu situaciju i komentarisali da Kija kao da predoseća da nešto zapravo nije u redu.

Poslednja dva dana ga često spominje
Poslednja dva dana ga često spominje foto: Printscreen Youtube

Ona je i juče pričala o Milošu Kockaru a njene reči su sve naježile. Kristina Kockar je tokom prethodne večeri zajedno sa svojim cimerima dobila kao nagradu da odgledaju film, a Veliki šef je izabrao da to bude ljubavna komedija "Kako izgubiti dečka za 10 dana".

Već pri samom kraju projekcije ovog filma Kiju je jedan pijanista podsetio na njenog oca Miloša, za koga još nije saznala da je preminuo po zahtevu njene majke.

- Onaj debeli što svira klavir. Je l' živ? Isti moj tata, isti likom - prokomentarisala je Kija kada je videla pijanistu u filmu.

Čini se da su se u Kockarevoj probudila neka osećanja kada je ugledala pijanistu koji liči na njenog tatu, a njena izjava zaprepastila je gledaoce.

Bonus video PRVI KONCERT TONIJA CETINSKOG U SAVA CENTRU: Dajete mi toliko ljubavi da ću vam se 100 puta zahvaliti!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.