TRUDNA MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA UKUĆANKE: Po izlasku iz Zadruge ide pravo kod estetskog hirurga, a kad čujete šta će operisati, šokiraćete se (VIDEO)
Miljana je otkrila da će nakon Zadruge otići na korigovanje usana, Foto: Printscreen Youtube

ČVRSTO ODLUČILA

TRUDNA MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA UKUĆANKE: Po izlasku iz Zadruge ide pravo kod estetskog hirurga, a kad čujete šta će operisati, šokiraćete se (VIDEO)

Kulićeva će se nakon rijalitija odmah uputiti kod estetskog hirurga

Objavljeno:

Miljana Kulić danas je razgovarala sa Snežanom Mišković Viktorijom i Zoricom Marković o estetskim operacijama koje je popularna Nišlijka radila. Viktoriju i Zoricu je interesovalo zašto Kulićeva želi ponovo da operiše usne s obzirom na to da je već korigovala taj deo svog tela.

- Pre četiri godine sam stavila biopolimer, ali sada kad izađem ću da vadim. Meni ništa nije spalo. Kad budem izašla uradiću silikon ali samo u ivice usana. Neće mi biti ovo naduveno ispred nosa kao majmun, moći ću lepo da izgovaram sva slova. Pola kubika ću samo staviti u ivice, gore i dole. A sad imam kubik i po - rekla je Miljana. Viktorija i Markovićeva su je gledale u čudu i nisu mogle da shvate da će se trudnica ponovo podvrgnuti zahvatu koji je već radila.

Želi da izvadi biopolimer i stavi silikon
Želi da izvadi biopolimer i stavi silikon foto: Printscreen Youtube

One nisu mogle da dokuče da je Miljana jednom bila nezadovoljna korekcijom a sada će je ponovo raditi. Ipak, Kulićeva je ostala pri svome, te će se nakon rijalitija odmah uputiti kod estetskog hirurga.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi:

Bonus video NAŠA GLUMICA ŽIVI U AMERICI: A sada je stigla u Beograd! Razlog će vas OBRADOVATI!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.