Gurate jedno drugome prst,... j**ao te kobilo: Lepi Mića izgubio kontrolu, BRUTALNO IZVREĐAO UKUĆANKU (VIDEO)
Lepi Mića, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

skandal

Gurate jedno drugome prst,... j**ao te kobilo: Lepi Mića izgubio kontrolu, BRUTALNO IZVREĐAO UKUĆANKU (VIDEO)

Ona je to negirala, a Miću su njene reči izvele iz takta

Objavljeno:

Međuljudski odnosi su najbitniji faktor da stanari Bele kuće mogu normalno da funkcionišu u zatvorenom prostoru. S obzirom na to, Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio zadrugare da treba da održe porodični sastanak kojim bi rešili sve nerazmirice koje postoje među njima.

Kada je došao red na Saru Reljić da iznese svoje probleme koje ima, ona nije imala nikakvu posebnu zamerku, a Lepi Mića ju je prekoreo što nije iskrena i što nije rekla otvoreno da joj je trn u oku Gordana Džehverović koja vredno radi.

Ona je to negirala, a Miću su njene reči izvele iz takta, pa je počeo da viče, a onda je osuo paljbu na njenu ljubavnu romansu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom.

- Koga lažete? Ovo je porodični sastanak kada treba da kažete šta mislite. Stiglo je preko 30 pitanja šta ste kome rekli i vi kažete "Ko, ja" - rekao je Mića. Tebi stižu pitanja šta si radila pod šatorom. Kobilo kobilasta! Ćuti tamo, gurate jedno drugom prste u bulju. To je ta Sara, klošarka jedna. On ogovara gde te je*ao, budalo budalasta - vikao je Mića šetajući po stolu.

- Mića zna, držao nam sveću - rekla je smireno Sara, dok se Vojke smejao.

Bonus video: KARLEUŠINE SANDALE SA NOJEVIM PERJEM:Jelena se častila cipelama od 1.100 EVRA!

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.