FILIP ĐUKIĆ IMA POLNU BOLEST?! Mislili da je Marija Ana, a on sve povezuje sa KIJOM!
Filip Đukić je poznat kao veliki švaler, Foto: Printscreen Youtube

AUUU!

FILIP ĐUKIĆ IMA POLNU BOLEST?! Mislili da je Marija Ana, a on sve povezuje sa KIJOM!

On je tu situaciju uporedio sa aferom koju je imao sa Kristinom Kijom Kockar

Objavljeno:

Filip Đukić je još od Parova i Farme poznat kao veliki zavodnik. Trenutno je opet u vezi sa Marijom Anom Smiljanić, a nedavno je ponizio Kristinu Kiju Kockar, rekavši pred svima da su imali seks u hotelskoj sobi Zadruge.

Sinoć je Đukić, odgovarajući na pitanja gledalaca, izneo jedan prilično gadan detalj iz vremena kada je bio učesnik Farme.

Marija Ana i Filip imaju veoma burnu vezu
Marija Ana i Filip imaju veoma burnu vezu foto: Printscreen Youtube

- Bila je situacija na Farmi, kada me je napala jedna sa kojom sam bio pre Marije Ane, napala je da je štrokava, prljava, da ima šugu. A u stvari, ona je ta koja je meni prenela polnu bolest - ispričao je Đukić.

On je naveo da ni tada to nije pričao, dok nisu počeli da napadaju Mariju Anu. On je tu situaciju uporedio sa aferom koju je imao sa Kristinom Kijom Kockar.

Filip tvrdi da su on i Kija imali odnose u hotelskoj sobi Zadruge
Filip tvrdi da su on i Kija imali odnose u hotelskoj sobi Zadruge foto: Printscreen Youtube

- Ona se ponaša toliko hladnokrvno, bez griže savesti, ja to u životu nisam video, ja se nje plašim - rekao je Đukić. Što je najgore, Filip je rekao da je Kija sve vreme insistirala da on priča o seksu u hotelskoj sobi, pa je sve vreme morao da laže kako se ništa nije desilo.

Đukić je rekao da je njemu bilo mnogo korisnije da je ostao sa Kijom, ali nije želeo da bude s njom. On je rekao da je ispričao sve o seksu sa Kijom, jer mu se smučilo da na njega stalno prebacuje odgovornost za to i da nije želeo da je ponizi.

Bonus video UTEGLA SE I SNIMALA OTPOZADI: Jelena Rozga objavila provokativni snimak svoje zadnjice, od nje to niko nije očekivao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.