DEGENKO JEDNA, RETARDIRANA SI I TO SVI VIDE! Nadežda napala Mikija, a onda je on izrekao takve GROZOTE DA JE TO STRAŠNO! (VIDEO)
Svađa Nadežde i Žutog, Foto: Printscreen/Youtube

novi haos u zadruzi

DEGENKO JEDNA, RETARDIRANA SI I TO SVI VIDE! Nadežda napala Mikija, a onda je on izrekao takve GROZOTE DA JE TO STRAŠNO! (VIDEO)

Ovi ukućani posvađali su se nakon pitanja novinara

Objavljeno:

U toku noći došlo je do svađe između Nadežde Biljić i Radosava Stefanovića Žutog. Ovi ukućani posvađali su se nakon pitanja novinara, a razlog je bila šminka koju poseduje pevačica.

"Kome bacaš šminku? Počeo si da se k*rčiš ovde! Još jednom mi takni nešto, sve ću ti pobacati po kući! I ne samo tebi, nego svima! Svi mi se k*rčite po kući! Ti si retardiran! Ti misliš da sam ja budala?! Za tebe ništa lepo nisam čula ovde u kući", vikala je Nadežda na Žutog.

Nadežda je vikala na Žutog
Nadežda je vikala na Žutog foto: Printscreen/Youtube

Pevačica je u nekoliko navrata bacala svoju šminku po spavaćoj sobi, a Žuti je govorio kako nije imao lošu nameru kada joj je pomerio kozmetiku i da je pomislio da ista pripada Nadeždi, međutim ovaj zadrugar nije joj ostao dužan u razmeni teških reči.

"To poludiš kada nemaš pljuge! Lepo pitam, ona mi se tu izd*kava!! J*bao tebe pas bolesni! Degenko jedna! Luda žena! Ti si retardirana 100 posto, to vide svi u kući", pričao je Žuti pevačici.

Bonus video:

PRIRODNO IZDANJE: Sofija Milošević okačila selfi bez trunke šminke!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.