MILJANA IZBACILA ISTINU NA VIDELO: Da li je dala zadrugaru tablete za potenciju da bi spavao s njom? Marko je solidan! (VIDEO)
Miljana Kulić priznala da li je ubacila tablete za potenciju Marku Miljkoviću u piće, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Odgovorila na optužbe

MILJANA IZBACILA ISTINU NA VIDELO: Da li je dala zadrugaru tablete za potenciju da bi spavao s njom? Marko je solidan! (VIDEO)

Od njenog ulaska se priča da je zaljubljena u njega

Objavljeno: 17:50h

Nakon što je Marku Miljkoviću dala tabletu za potenciju, učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić izjavila je da je ovaj zadrugar zaljubljen u nju i da on ima posebna osećanja prema trudnici.

Ona je voditelju Ognjenu Amidžiću ispričala iznela i svoj stav o celoj situaciji, tom prilikom ona je rekla da ljudi imaju pravo da misle da su Marko i Kulićeva u ljubavnoj vezi.

- Ja stojim da sam to rekla, komentarisala sam Marka kod Ognjena Amidžića. Ja nekada kažem i da sam u Slobu zaljubljena, iz šale, ironična sam. Mnogi su rekli da sam Marku to dala da bi on mene j..! To je suludo, ja sam u drugom stanju. On izgleda lepo, solidno - pričala je Miljana, a Marko je takođe prokomentarisao njihov odnos.

- Mi smo u drugarskom odnosu ovde. Imamo taj odnos od početka. Svađamo se zato što je ona takva kakva je, ja sam smiren i povučen, i onda dođe do svađe. Ne gajim neka osećanja prema njoj, što se tiče te neke priče momak i devojka. Draga mi je kao osoba i drug u Zadruzi - rekao je Miljković.

BONUS VIDEO:

Espreso Tviter - Nikolija Jovanović

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.