DOBILA JE 18 CENTIMETARA I TO JE ČINI JAKO SREĆNOM: Ove reči su razuzdanu Zadrugarku izbacile napolje zbog rušenja kolektivnog duha! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPAAAAAAAAAAA

DOBILA JE 18 CENTIMETARA I TO JE ČINI JAKO SREĆNOM: Ove reči su razuzdanu Zadrugarku izbacile napolje zbog rušenja kolektivnog duha! (VIDEO)

Najlošije se uklopila u kolektiv

Objavljeno:

Ukućani rijaliti programa "Zadruga" danas su dobili pismo Velikog šefa, a nakon što je isto pročitala Mina Vrbaški, koja je ove nedelje na mestu vođe, stanari su započeli sa sastankom na kom su iznosili svoje stavove

U proteklih sedam meseci upoznali ste se jako dobro, a s obzirom na to da ste 24 sata zajedno, verujemo da znate sve jedni o drugima i da ne postoji nešto u vašem ponašanju što drugi zadrugari nisu videli ili primetili. Zbog svega ovoga ubeđeni smo da možete izabrati onog ko ne može i ne ume da se ponaša u kolektivu - pisalo je u pismu.

Zadrugari nisu mogli da glasaju za sebe, kao i da daju glas ukućaninu koga je naveo stanar koji je pre njih imao izlaganje. Svoje stavove prvi je izneo Lepi Mića, koji se zatim oštro posvađao sa Nadeždom Biljić.

Rušenje kolektivnog duha je kašnjenje na sastanke, napuštanje stola, izbegavanje zadataka, igara... Sve to ruši kolektivni duh. Jedna osoba ovde ima itekako taj manir koji je bezobrazan, a to je Nadežda. Ona to radi namerno. Dobila je 18 centimetara i to je čini jako srećnom! Devojka se izgubila ovde i žao mi je što moram njoj da dam glas - rekao je Mića.

Lepi Mića
Lepi Mića foto: Printscreen

Dok je Mića pričao, Nadežda se sve vreme šetkala po Beloj kući. U jednom trenutku je sela za sto, kako bi slušala izlaganje svog cimera, zatim se posvađala sa njim, a tom prilikom pevačica i pevač su razmenili teške reči.

Kako ti sa mnom, tako ja sa tobom! Hvala lepo, Ćomi! To samo govori o tebi. Stidi se samo svojih godina! - rekla je Nadežda.

Klošarko jedna, sada si se pokazala! J*bem ti majku smrdljivu u usta, zato što je drolja! Bane, vodi je tamo u kokošinjac! J*bao ti pas mater onu smrdljivu! Stidi se! Pa, d*oljo, j*bi se u krevetu! J*bao te tata da te j*bo! D*oljo, napolje! Marš tamo napolje - govorio je Mića Nadeždi, koja je zatim izašla u dvorište.

Nadežda
Nadežda foto: Printscreen

I većina zadrugara u nastavku sastanka navela je Nadeždu Biljić kao osobu koja se najlošije uklopila u kolektiv, a ukućani su navodili i Macu Diskreciju, Vojketa Đansa i Mikija Đuričića. Kako je izgledala ova svađa, kao i ceo sastanak na kome je došlo i do manje svađe između Dragice Janičić i Bore Santane, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Bonus video:

SKORO PA NEPREPOZNATLJIVA: Maja Berović napravila veliku promenu, nije perika!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.