SLOBA I LUNA SE GOLI ZABAVLJALI POD TUŠEM: A onda im se pridružio MIKI ĐURIČIĆ!!! (VIDEO)
Čini se da su pronašli idealno mesto gde će se prepustiti strastima i uživati u svojoj ljubavi, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

UŽIVAJU LJUBAV NA TAJNOM MESTU

SLOBA I LUNA SE GOLI ZABAVLJALI POD TUŠEM: A onda im se pridružio MIKI ĐURIČIĆ!!! (VIDEO)

Ovaj par mesecima unazad pokušava da održi svoju vezu pod budnim okom kamere

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović su u nekoliko navrata istakli da im je neprijatno da vode ljubav pod jorgan planinom ili na mestima koja su lako dostupna kameri. Čini se da su pronašli idealno mesto gde će se prepustiti strastima i uživati u svojoj ljubavi.

Naime, kako jedno drugom čuvaju stražu dok se kupaju, njih dvoje su tokom noći odlučili da im je najslađe da tada i vode ljubav. Iako se ništa nije moglo videti zbog peškira koji su bili prislonjeni uz kabinu, uzdasi koji se čuju govore sve.

Kako su se njih dvoje zadržali duže u kupatilu, a Miki Đuričić je došao kako bi pokupio stvari koje su se nalazile u kupatilu, on je primetio da su imali seksualne odnose.

- Ja sam vam drug, gola preda mnom se skidaš... Opa, bio zastoj, je*ali ste se dok ste se tuširali - primetio je Miki. Luna i Sloba su navikli na Mikijeve šale, pa ih ova izjava nije nimalo uzrujala, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.