OPERISALA GRUDI, UŠI, PROMENILA FRIZURU, BOJU KOSE... Da li znate kako je nekada izgledala najrazuzdanija Zadrugarka? (FOTO)
Proslavio je seks sa Mikijem, Foto: Printscreen

nadežda pre plastičnih operacija

OPERISALA GRUDI, UŠI, PROMENILA FRIZURU, BOJU KOSE... Da li znate kako je nekada izgledala najrazuzdanija Zadrugarka? (FOTO)

Biljićeva je korigovala veličinu grudi, operisala uši, promenila frizuru i boju kose

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i sadašnja takmičarka "Zadruge", Nadežda Biljić privukla je ogromnu pažnju javnosti kada je u kokošinjcu imala seks sa Mikijem, a ono čega se malo ko seća jeste da je ona nekada izgledala dosta drugačije.

Nadežda je tokom takmičenja u popularnom šouu imala plavu kosu i bob frizuru, a u međuvremenu je imala dve intervencije.

Biljićeva je korigovala veličinu grudi, operisala uši, promenila frizuru i boju kose, pa tako danas izgleda znantno drugačije nego kad se takmičila u "Zvezdama Granda".

Uši je krila kosom
Uši je krila kosom foto: Printscreen

- Nisam bila zadovoljna svojim grudima pre svega. Haljine mi nisu dobro stajale u tom delu i želela sam da to promenim. Što se ušiju tiče, svi su mi govorili da nisu velike i da mi ne treba operacija, ali ja sam mislila drugačije i zato sam i njih operisala. Sve odluke obično donosim sama, tako je bilo i ovog puta. Još uvek imam zavoje, ali ću ih ovih dana skinuti i nadam se da će konačan rezultat biti odličan - rekla je ranije Nadežda, koja se na javnoj sceni pojavila pre 10 godina, kada je učestvovala u „Zvezdama Granda“.

Možda je ranije čak i bolje izgledala?
Možda je ranije čak i bolje izgledala?foto: Printscreen

Bonus video

Espreso Tviter - Nikolija Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.