NA NADEŽDU JE URLAO, A EVO ŠTA JE NJEMU REKAO: Miki priznao Banetu šta je radio sa Nadeždom, a njegova reakcija je NEOČEKIVANA (VIDEO)
Miki je priznao Banetu da je imao seks sa Nadeždom, Foto: Printscreen Youtube

PRIZNAO MU

NA NADEŽDU JE URLAO, A EVO ŠTA JE NJEMU REKAO: Miki priznao Banetu šta je radio sa Nadeždom, a njegova reakcija je NEOČEKIVANA (VIDEO)

Miki je rešio da otkrije Banetu šta se dogodilo tokom Uskršnje žurke

Objavljeno: 16:18h

Nadežda Biljić i Miki Đuričić nisu pričali sa cimerima o tome da su imali seks. Ipak, po Beloj kući su već krenule da kolaju glasine, te svi zadrugari pretpostavljaju da se nešto dogodilo između njih dvoje.

Do Nadežde je došla informacija da neki od ukućana znaju da je između njih dvoje pao seks, a ona je u poslednje vreme previše bliska sa Banetom Čolakom, želela je da on to zna. Miki je istog trenutka rekao da će mu sve priznati.

- Pričao sam sa Nadeždom, desio se incident. To se nije ponovo događalo... Nadam se da si ti dečko liberalan. Vi ste tad bili u svađi. To se više nije dešavalo, ona tebe voli. Nemoj njoj ništa da zameraš, nije ona ništa kriva - započeo je Miki.

Nadežda i Miki dosad nisu pričali o seksu koji se među njima dogodio
Nadežda i Miki dosad nisu pričali o seksu koji se među njima dogodio foto: Print Screen Youtube

Bane mi je rekao da nema šta da zamera.

- Kad je to u pitanju, boli me ku*ac, samo da mi nije nešto sa majkom i Kaćom - rekao je Bane, a onda i objasnio zašto je tako ravnodušan.

- Nisam ja zaljubljen u nju. Da sam ja zaljubljen u nju, da mi je dosta stalo, ja bih ti rekao: "Brate znaš koliko se ložim na nju i ti si to uradio nisi drug, nisi ovo". Nemam ništa protiv toga. Zamerio bih ti da smo kao Anđelo i Teodora, i da smo raskinuli i ti budeš sa njom, pljunuo bih te - rekao je Bane.

- To nisam bio ja, to je bio Miki Kupinski. To je bio trenutak slabosti. Činjenica je da je njoj stalo. Meni je krivo. Nemoj da se promeniš prema njoj, na mene možeš i da se naljutiš - rekao je Miki.

Pogledajte kako je izgledalo ovo priznanje:

Bonus video SVETLANA RAŽNATOVIĆ NAKON ROČIŠTA

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.