ĐOLE ĐOGANI RASPLAKAO KIJINU MAJKU: Ono što je rekao za njenu ćerku toliko je PONIŽAVAJUĆE da nemamo reči!
Đole Đogani sve žustrije brani svoju bratanicu Lunu Đogani, Foto: Printscreen Youtube

TEŠKE REČI

ĐOLE ĐOGANI RASPLAKAO KIJINU MAJKU: Ono što je rekao za njenu ćerku toliko je PONIŽAVAJUĆE da nemamo reči!

"Ona se Slobodanu i te kako dobro osvetila. Nije njoj ni bilo potrebno ekranizovanje problema"

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar se ponovo našla na meti uvreda, ovog puta od strane Đoleta Đoganija, strica učesnice rijalitija Zadruga, Lune Đogani.

On je u svojim izjavama istakao da veruje da Kija voli da menja muškarce i da je sigurno varala Slobu Radanovića dok su bili u braku.

- Strašno je to kroz šta Sloba i Luna prolaze unutra zbog Kristine, koja je ušla da bi unutra glumila žrtvu. Meni samo nije jasno kako narod ne vidi šta ona unutra u stvari radi. Sve vreme priča o tome kako je ona ta koja je prevarena i koja treba da lije suze, a sve je zapravo samo dobra gluma. Ona je ku*va koja voli da menja muškarce. To najbolje pokazuje činjenica da je i ona imala dečka pre nego što je ušla u Zadrugu, a još uvek se nije razvela od Slobodana. I u rijalitiju je sigurno promenila nekoliko muškaraca, ali je sve dobro zamaskirano, pa se o tome ne priča. Filip Đukić je i sam u više navrata pričao da je imao seks sa njom, ali da je sve to dobro sakriveno - rekao je Đole i nastavio:

Luna i Sloba opstaju uprkos svim poteškoćama i turbulencijama
Luna i Sloba opstaju uprkos svim poteškoćama i turbulencijama foto: Printscreen Youtube

- Ona bi prva trebalo da se pokrije ušima i da ćuti. Sve vreme napada Lunu i Slobu, a krije da je i ona radila iste stvari njemu. Zašto je onda uopšte ulazila u rijaliti? Pa da je zaista prevarena samo ona, sedela bi kući i čekala svog muža da izađe iz Zadruge, pa da sa njim oči u oči razreši sve što ima, pa i po cenu razvoda ako treba. Jadno je i bedno njeno ponašanje. Ovamo glumi nevinašce, a i sama ne zna sa koliko je muškaraca bila. Pitanje je gde je bila i sa kim se vukla pre nego što je ušla u Zadrugu. Lično ne verujem da je ona tip žene koja će sedeti kući i plakati nad svojom sudbinom jer je prevarena.

Ona se Slobodanu i te kako dobro osvetila. Nije njoj ni bilo potrebno ekranizovanje problema. Dobro je ona sve isplanirala.

Kijinoj majci Nadici teško padaju optužbe na račun njene ćerke
Kijinoj majci Nadici teško padaju optužbe na račun njene ćerke foto: Printscreen Youtube

Kijin majka nije želela da komentariše izjave Luninog strica, ali je zato njena prijateljica uzela slušalicu i rekla:

- Ostavite Nadicu na miru. Žena plače, ovo su strašne stvari. Da neko kaže za njeno dete da je ku*va. Sram ga bre bilo - prokomentarisala je ona za Svet.

Bonus video TARIK FILIPOVIĆ DAJE PROGNOZU POBEDNIKA SVETSKOG PRVENSTVA KAO ĆIRO BLAŽEVIĆ: U fudbalu uvek pobeđuju Švabe

(Espreso.co.rs/ Opera17)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.