Matora konačno otkrila da li u krevetu više uživa sa MUŠKARCIMA ili sa ŽENAMA!
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen/TV Pink

ISKRENA

Matora konačno otkrila da li u krevetu više uživa sa MUŠKARCIMA ili sa ŽENAMA!

Jovana Tomić Matora je u emotivnoj vezi sa Sanjom Stanković, koju je upoznala pred kamerama rijaliti programa "Zadruga", gde se i dogodila romansa između ove dve devojke

Objavljeno:

Voditelj Ognjen Amidžić sinoć je u svojoj emisiji "Amidži šou" pitao Jovanu Tomić Matoru da li joj je bolji intimni odnos sa muškarcem ili ženom, nakon čega je ova ukućanka otkrila sa kojim polom više uživa.

- Pa totalno je drugačije. Dve različite vrste s*ksa. Nekako je sa ženama intezivnije i lepše, ali u ovom trenutku, ako moram da se opredelim... ne znam! - rekla je Matora i dodala:

- Pa sa ženama! Lepše je i drugačije. U ovom trenutku mi je lepše. Ne kažu džabe da žena ženu najbolje zna - govorila je Jovana.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora je u emotivnoj vezi sa Sanjom Stanković, koju je upoznala pred kamerama rijaliti programa "Zadruga", gde se i dogodila romansa između ove dve devojke.

Sanja i Matora večeras su gostovale u emisiji "Amidži šou" zajedno sa pevačicama Darom Bubamarom, Radom Manojlović i Nikolijom Jovanović, a u studiju je bio prisutan i reper Stefan Dimitrijević Leon.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Anđela Veštica

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.