Starleta u panici! Tamaru Đurić čeka teška operacija! (FOTO)

A za sve je sama kriva

Starleta u panici! Tamaru Đurić čeka teška operacija! (FOTO)

Đurićevu u toku sledećeg meseca očekuje neodložan hirurški zahvat
Objavljeno: 15:40h

Bivša učesnica Farme Tamara Đurić je tokom boravka u rijalitiju imala problem sa ožiljkom na bradavici koji je pukao, ali tek sada počele su prave muke. Već sledećeg meseca Đurićevu očekuje teška operacija jer je zbog veličine njenih silikonskih implanta, ožiljak ponovo popustio. Osladili joj se ženski poljupci! Posle Maje Nikolić, Tamara se ljubila i sa drugaricom u noćnom klubu (FOTO)

- Taman što je pomislila da će posle Farme moći da se opusti, Tamara se šokirala kada je jednog jutra uočila da joj je ožiljak ponovo pukao. Rana je velika i bukvalno otvorena. Lekar joj je rekao da će pod hitno morati na operaciju. Rekao joj je da sa ovim problemom ne sme da se igra, ali ona je uporna u tome da zahvat odloži jer ima obaveze i unapred isplaniran put - rekao je izvor blizak Tamari. Đurićeva je otkrila da je jako uplašena za ishod operacije, ali i da pokušava da se time ne opterećuje.
Facebook
- Nije mi svejedno. Nisam želela da pričam o svemu tome, ali sam shvatila da je dobro da kažem kako bi devojke koje ugrađuju silikone bile svesne da postoje i ozbiljne posledice. Ožiljak na dojki se proširio u Farmi. Tada su mi lekari rekli da ću morati na operaciju. Nadala sam se da do toga neće doći. Sada se iskreno plašim odlaska pod nož jer, iako deluje naivno, uopšte nije. Ali verujem lekaru i znam da će sve biti u redu - rekla je Tamara. (A. Đ. / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.