PITALI JE DA LI VOLI SLOBU: Nakon ove Kijine rečenice, Luna i Sloba napustili Belu kuću (VIDEO)
Kija je sinoć izazvala burne reakcije ljubavnika, Foto: Printscreen Youtube

CIRKUS

PITALI JE DA LI VOLI SLOBU: Nakon ove Kijine rečenice, Luna i Sloba napustili Belu kuću (VIDEO)

Pitali su i Kiju da li voli svog muža Slobu Radanovića

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović napustili su Belu kuću dok je Kija pričala o svojim osećanjima prema suprugu.

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja novinara, Slobu su pitali da li mu je neprijatno što je prevario zakonitu suprugu i što je Kija posle svega povraćala i gušila se u suzama.

- Nije ok, ja sam loš čovek, go*no od čoveka. Zaista sam loš čovek - rekao je Sloba ironično, a potom upitao šta je on to tako strašno rekao da bi se Kija gušila u suzama.

Pitali su i Kiju da li voli svog muža Slobu Radanovića. Nakon što se nasmejala, Kija je otvorila dušu, što se nimalo nije svidelo Slobi.

- Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomešana mnoga osećanja - počela je Kija, a potom i objasnila šta želi od Radanovića.

Sloba i Luna su napustili sastanak
Sloba i Luna su napustili sastanak foto: Printscreen Youtube

- Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovekom u tom smislu, ali da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja jesam došla ovde i rekla sam da su meni osećanja prekinuta hirurški rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomešano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovde kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim... - rekla je Kija.

Tada su Sloba i Kija uleteli u žestoku raspravu.

- Meni se iskreno se*e. Polazi, idemo odavde. Molim te, kreni za mnom. Ne zanimate me više - rekao je Sloba Luni, i njih dvoje su otišli u izolaciju.

Šta se još izdogađalo, pogledajte u snimku koji sledi:

Bonus video Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.