U ZADRUZI SE SVE TRESE OD AKCIJANJA: Miki im otkrio tajni štek, pa navalili jedno na drugo kao blesavi! Ali, kamere su ih ipak snimile! (VIDEO)
Zadrugari baš koriste Mikijev tajni štek, Foto: Printscreen Youtube

SVE PRŠTI OD STRASTI

U ZADRUZI SE SVE TRESE OD AKCIJANJA: Miki im otkrio tajni štek, pa navalili jedno na drugo kao blesavi! Ali, kamere su ih ipak snimile! (VIDEO)

Ako su mislili da su se sakrili, prevarili su se, jer su kamere ipak zabeležile deo njihove akcije koja je trajala 24 minuta

Objavljeno: 18:40h

Nakon što su Nadežda Biljić i Miki Đuričić nekoliko puta imali seksualne odnose u delu dvorišta koji je delimično zaklonjen od kamera, pčelar iz Kupinova otkrio je ovo mesto svojim cimerima, koji su to brže-bolje iskoristili kako bi se prepustili strastima.

Miki je pokazao Filipu skriveno mesto gde nema kamera
Miki je pokazao Filipu skriveno mesto gde nema kamera foto: Printscreen

Učesnici Zadruge, Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić, iako se često svađaju i vređaju, vrlo lako se i mire, a pomirenje uglavnom obeleže seksom pred kamerama.

Filip je odveo Mariju Anu u štek
Filip je odveo Mariju Anu u štek foto: Printscreen Youtube

Kada je Filip od Mikija Đuričića čuo za "skriveno" mesto, odmah je tamo odveo Smiljanićevu, kako bi imali intimne odnose.

Marija Ana i Filip nedavno su imali žestoku svađu, nakon koje je ona izašla iz kupatila krvava
Marija Ana i Filip nedavno su imali žestoku svađu, nakon koje je ona izašla iz kupatila krvava foto: Printscreen Youtube

Ako su mislili da su se sakrili, prevarili su se, jer su kamere ipak zabeležile deo njihove akcije koja je trajala 24 minuta. Odnos ovo dvoje učesnika je veoma buran, a nedavno se među njima dogodila čak i tuča, nakon koje je Marija Ana napustila kupatilo krvava.

Pogledajte kako je izgledala ova žestoka akcija od 24 minuta:

Bonus video SVI SE PITAJU DA LI IMA NEŠTO ISPOD MAJICE: Anastasija dovela muškarce do ludila kada je pokazala grudi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.