KIJINA MAJKA BOLESNA GRCALA U SUZAMA: Kijina svađa sa Macom je NAJBOLNIJI trenutak u mom životu (VIDEO)
Kijina majka bila je sinoć gošća u studiju, Foto: Printscreen Youtube

TEŠKO JOJ PALO

KIJINA MAJKA BOLESNA GRCALA U SUZAMA: Kijina svađa sa Macom je NAJBOLNIJI trenutak u mom životu (VIDEO)

Ona je rekla i da su je manje dotakle svađe njene ćerke sa još zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem nego rasprave sa Macom

Objavljeno:

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, nije mogla da zaustavi suze zbog ćerke koja doživljava napade u rijalitiju.

Kijina majka, koja je u studio došla sa pomagalima, jer je nedavno imala intervenciju, priznala je da joj je teško što su neki zadrugari napali njenu ćerku

Nadica je zaplakala kada je počela da komentariše svađu između Kije i Mace Diskrecije.

- Mogu da kažem da je to najemotivniji trenutak u mom životu i najbolniji, jer stavite se u situaciju bilo koje žene. Da Maca tako izgovori jednoj ženi, to je gnusno. Teško mi je da pričam. Teški su mi jecaji mog deteta. Bolje da se ne sećam. Ja se stvarno izvinjavam što sam ovako emotivno krenula emisiju - rekla je Nadica Zeljković brišući suze.

Ona je rekla i da su je manje dotakle svađe njene ćerke sa još zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem nego rasprave sa Macom.

Kija je imala veliki sukob sa Macom
Kija je imala veliki sukob sa Macom foto: Printscreen Youtube

- Posebno zato što je Kristina moja jako osetljiva zbog moje intervencije. Tu je ona najosetljivija. Previše emotivno sam reagovala. Već je toliko ponižena, em javno, em od supruga. Ona je stvarno veliki borac u životu. Ja ne volim ovu slabost što sam sada pokazala, zato što hrabre žene treba da plaču pod tušem, a ne ovako javno. To je meni toliko emotivno bilo da ja sada ne mogu da imam kontrolu nad emocijama - rekla je Nadica u suzama.

Pogledajte šta je Nadica rekla o Kijinom sukobu sa Macom:

Bonus video KURIR TV PAPARACO! STANIJA IZVELA MAMU NA KAFU: A evo šta je sve vreme radila! NEVEROVATNO!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.