SLOBA JE ODMAH ZAĆUTAO, ČULI SU SE SAMO OTKUCAJI SRCA: Kija mu je ovog puta STVARNO ODBRUSILA! (VIDEO)
Kristina KOckar i Sloba Radanović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NOVA SVAĐA

SLOBA JE ODMAH ZAĆUTAO, ČULI SU SE SAMO OTKUCAJI SRCA: Kija mu je ovog puta STVARNO ODBRUSILA! (VIDEO)

Zadrugari su imali zadatak da izaberu najvećeg baksuza

Objavljeno: 09:12h

U noći iza nas ukućane rijaliti programa "Zadruga" dočekalo je pismo Velikog šefa, koji je prvo čestitao timu koji je pobedio u jučerašnjoj igrici, zbog čega su nagrađeni Maca Diskrecija, Mina Vrbaški, Luna Đogani, Gordana Džehverović, Tanja Jovićević, Marko Miljković, Zorana Stefanov i Slobodan Radanović.

- Osim ovoga, hoćemo da vas obavestimo da je posle ponoći počeo petak trinaesti. Da li ste sujeverni ili ne, to sve zavisi od vas! Svi znate da se ovaj datum vezuje za baksuz. Zato ćete sada birati najvećeg baksuza u Zadruzi - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Nakon što je Miljana Kulić pročitala pismo Velikog šefa, u toku njenog izlaganja, krenula je pesma Zorice Brunclik - Kada bi me pitali, posle čega su zadrugari odmah skočili na noge. Himnu gradonačelnice Miljane Kulić nisu ispoštovali svi ukućani na čelu sa Slobodanom Radanovićem.

- Sloba je po meni najveći baksuz. Čovek je slomio ruku nekoliko puta. U rijalitiju je sa ljubavnicom i ženom. Desile su mu se sve moguće nesreće - rekao je Miki Đuričić koji je otvorio sastanak, a Kija se ubacila komentarom da je Sloba sve sam birao.

- Ne bih se složila da sam ja baksuz. Tebi, ako nešto Slobodane ne odgovara, možeš da izađeš kao i uvek što radiš! Jedino su naši padovi bili baksuzni, ovo sve ostalo ne! Izabraću Boru - rekla je Kristina Kockar.

Koga su ostali ukućani naveli kao baskuze, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: Espreso tviter Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.