PRODUKCIJA KAZNILA SLOBU KAO NIKAD DOSAD: Kija burnije reagovala od Lune (VIDEO)
Sloba Radanović nema honorar i kažnjen je sa 30.000 dinara, Foto: Printscreen Youtube

MORA DA PLATI

PRODUKCIJA KAZNILA SLOBU KAO NIKAD DOSAD: Kija burnije reagovala od Lune (VIDEO)

Zadrugari koji su odbili da se pojave na sceni druge po redu Zadrugovizije, novačano su kažnjeni zbog svojih odluka

Objavljeno:

Sinoć je u Zadruzi upriličen porodični sastanak na kome su zadrugari izneli svoje stavove. Na samom startu, voditelji Radija Amnezija Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak dobili su novac kao bonus za još jednu uspešnu emisiju koju su imali juče popodne, a zatim su usledile pohvale i za ukućane koji su gostovali u emisiji Amidži šou kod voditelja Ognjena Amidžića.

- Bili ste zanimljivi gledaocima, a tome u prilog govore istraživanja koja kažu da je to bila još jedna emisija koja je oborila sve rekorde gledanosti - pročitala je Miljana, a onda je usledio aplauz.

Kažnjeni su i drugi učesnici rijalitija
Kažnjeni su i drugi učesnici rijalitija foto: Printscreen Youtube

- Sada da se vratimo na događaj od pre neko veče. U ponedeljak je održana Zadrugovizija 2! Trebalo je da ste prethodnih sedam meseci naučili da zadatke Velikog šefa morate obavljati i da se odbijanje istih smatra kršenjem pravila - pisalo je u pismu.

Zadrugari koji su odbili da se pojave na sceni druge po redu Zadrugovizije, a to su Milan Milošević, Slobodan Radanović, Zorica Marković, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson, novačano su kažnjeni zbog svojih odluka.

Sinoć je u Zadruzi održan porodični sastanak
Sinoć je u Zadruzi održan porodični sastanak foto: Printscreen Youtube

- Oni koji po ugovoru nemaju novčanu nadoknadu, za neučeštvovanje kažnjeni su sa po 30 hiljada dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Za kraj, Veliki šef kaznio je ukućane manjim budžetom za sledeću nedelju u iznosu od 500 dinara, s obzirom na to da je većina stanara spavala preko dana, a dozvoljeno je da to čini samo pet ukućana. Veliki šef podsetio je svoje ukućane i da u Hotelu Zadruga mogu samo da borave vođa i omiljena osoba.

Kako je izgledao ovaj sastanak, pogledajte u video-prilozima:

Bonus video NIJE DA ZNA SAMO DA POZIRA: Kim Kardašijan Vest obukla sportski kupaći kostim i savladala talase!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.