BILA JE ZALJUBLJENA U NJEGA, A ON JU JE IZVREĐAO: Nadežda proganjala Darka Lazića i radila mu je iza leđa!
Darko Lazić je izgleda fatalan po žene, Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Youtube

AUUU!

BILA JE ZALJUBLJENA U NJEGA, A ON JU JE IZVREĐAO: Nadežda proganjala Darka Lazića i radila mu je iza leđa!

Bila je neraspoložena i besna na sebe što je Laziću priznala da je zaljubljena

Objavljeno:

Tokom četvrte sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u kojoj su se oboje takmičili, Nadežda Biljić je po svaku cenu želela ljubavnu vezu sa Darkom Lazićem. Učesnica rijalitija zaljubila se u folkera na prvi pogled.

Njihove kolege koje su se sa njima tokom 2008. i 2009. godine takmičile u popularnom šouu bile su upućene u celu priču, jer im se Biljićeva žalila.

Nadežda je bila zaljubljena u Darka Lazića
Nadežda je bila zaljubljena u Darka Lazića foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Učesnici te sezone često su zajedno izlazili u provod, a Darku su mnoge devojke prilazile. Nadežda je bila ljubomorna na obožavateljke koje su pokušavale da osvoje Lazića, pravila je ljubomorne scene, pričala im najgore stvari o njemu samo da bi ih oterala od njega. To je Darko saznao i izbio je skandal - priča dobro obavešten izvor. Nadežda je na kraju Darku priznala osećanja ali usledio je hladan tuš!

Darko nije želeo da bude s njom
Darko nije želeo da bude s njom foto: Damir Dervišagić

- Folker je saznao šta je Nadedžda radila iza leđa, i očekivano nije joj uzvratio ljubav. Čak joj je u lice sasuo da mu se ne dopada ni kao žena ni kao čovek. "Ružna si i zla, nikada ne bih mogao da budem s takvom devojkom!" vikao je na nju tokom najžešće svađe - nastavlja izvor.

Nadežda je Darkovo odbijanje teško podnela. Bila je neraspoložena i besna na sebe što je Laziću priznala da je zaljubljena. Nakon toga se distancirala od njega. Ubrzo je ispala iz takmičenja, dok je Darko osvojio prvo mesto.

Bonus video MARIJA ŠERIFOVIĆ JOJ DŽENTLMENSKI OTVORILA VRATA: Jelena Karleuša u seksepilnom izdanju došla na snimanje - pevačica NIKAD IZAZOVNIJA!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.