DEČKO JE VARAO DOK JE LEŽAO PORED NJE U KREVETU: Rani radovi Nadežde Biljić, koju je proslavilo akcijanje sa Mikijem! (VIDEO)
Nadežda Biljić se proslavila u rijalitiju, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AUUUUUUU!

DEČKO JE VARAO DOK JE LEŽAO PORED NJE U KREVETU: Rani radovi Nadežde Biljić, koju je proslavilo akcijanje sa Mikijem! (VIDEO)

Inače, Dušan Zdraković je golman rukometnog kluba Partizan

Objavljeno:

Nadežda Biljić je u centru porno skandala od kako je u etar pušten njne snimak seksa sa poznatim pčelarom Mikijem Đuričićem. O njenom životu se dosta zna, ali malo ko može i da nasluti da je bila u emotivnoj vezi sa rukometašem Dušanom Zdravkovićem, bivšim zadrugarom koji je pre mesec dana imao tešku povredu. Nadežda ga je ostavila zbog prevare.

- Dušan Zdravković mi je bivši momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja “Pinkove zvezde”, bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu - rekla je Nadežda Biljić u jednom intervjuu.

Ona je istakla da ju je on iskoristio.

- On se uvek pravi fin, ima kućno vaspitanje, ali ima kompleks. Ja se godinama borim za sebe, došao si ti koji si mene skoro pa iskoristio da dođeš do određenih ljudi. Sve moje prijatelje koje je upoznao preko mene i odvojio od mene, niko se više sa mnom ne druži, samo sa njim - otkrila je pevačica.

Inače, Dušan Zdraković je golman rukometnog kluba Partizan, a po izlasku iz “Zadruge“ u kojoj se zadržao kratko doživeo je tešku povredu na treningu.

- Primam po tri injekcije dnevno i nosim kragnu, Ja sad ne znam kako se to stručno naziva, ali iscureo mi je disk između pršljenova, radili smo i magnetnu rezonancu, a idem i kod hirurga. Uopšte nije naivno i trne mi desni deo glave, uvo - objasnio je bivši zadrugar u martu ove godine i istakao:

Akcija
Akcija foto: Print Screen Youtube

- Kako su mi lekari rekli, oporavak je dug i težak i skoro nikad se ne vraća u normalu, ali ja se nadam najboljem.

Bonus video:

POKAZALA SA KIM SPAVA: Katarina Živković podelila snimak iz kreveta!

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.