SADA MI SE SVE VRAĆA ZBOG GREHA IZ MLADOSTI: Ognjen pitao Kiju da li je bila sa OŽENJENIM muškarcem, ona odgovorila potvrdno, pa ispričala detalje (VIDEO)
Kija je ponovo bila gošća u emisiji Amidži šou, Foto: Printscreen Youtube

ISPLIVALO

SADA MI SE SVE VRAĆA ZBOG GREHA IZ MLADOSTI: Ognjen pitao Kiju da li je bila sa OŽENJENIM muškarcem, ona odgovorila potvrdno, pa ispričala detalje (VIDEO)

Kija i Luna sinoć su gostovale u emisiji Amidži šou

Objavljeno:

Kija Kockar je sinoć bila gošća emisije Amidži šou, a tokom igre istine joj je zapalo škakljivo pitanje o tome da li je ikada bila sa oženjenim muškarcem.

Kija je odgovorila potvrdno, a zatim šokirala detaljem:

- Imala sam 16 godina - priznala je stjuardesa, a zatim dodala:

Na pitanje da li je ikada bila za oženjenim muškarcem odgovorila je potvrdno
Na pitanje da li je ikada bila za oženjenim muškarcem odgovorila je potvrdno foto: Printscreen/ Instagram/ KIJAKOCKAR_JEDINIPRAVIPROFIL

- Nije on bio oženjen, nego zauzet, imao je devojku. Znala sam za to, ali opet smo se poljubili na blic. Možda se nekada desilo da sam bila sa oženjenim, a da to nisam znala, jer nekada muškarci umeju da vode dvostruke živote i da ti to ne kažu. Ali, eto, koliko znam, poljubila sam se sa jednim zauzetim kad sam imala 16 godina i evo sada mi se sve vraća zbog tog greha iz mladosti - ispričala je uz osmeh Kockarova.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video POSLE SELFIJA STIGAO I SNIMAK: Karleuša i Dara se ludo provode zajedno!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.