UTROBA MI SE PREVRNULA KAD SAM VIDEO, ŽIVOT MI SE SMUČIO... Miki pričao Slobi šta je radio sa Nadeždom! (VIDEO)
Miswlio je da ga ne snimaju kamere, Foto: Printscreen

nije mu bilo prijatno

UTROBA MI SE PREVRNULA KAD SAM VIDEO, ŽIVOT MI SE SMUČIO... Miki pričao Slobi šta je radio sa Nadeždom! (VIDEO)

Tokom jučašnje žurke koju je Veliki šef priredio povodom Uskrsa, Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se iskrali od drugih ukućana i prepustili strastima u delu ekonomskog dvorišta za koji su mislili da nije pokriven kamerama

Objavljeno:

Dok su imali se*s, Miki je shvatio da ih sve vreme snima kamera, bio je u šoku, a na povik da su snimljeni Nadežda mu je rekla da nastavi dalje.

Reklo bi se da Đuričiću nije prijatno zbog snimljenog odnosa sa Nadeždom, on je pokušao da podeli svoju brigu sa Slobom Radanovićem. Pokušao je da mu saopšti šta se dogodilo kroz preneseno značenje, odnosno kako je "uhvatio gusku", kao i to da mu je neprijatno zbog toga jer je sve to kamera snimila. Sloba je tek nakon nekog vremena shvatio o čemu Miki priča.

- Ja ne vidim da me kamera snima, ja već spremio vodu, kad ovi viču "evo hrane". Grdili su me, rekli mi svašta. Nisam znao da tamo ima kamera. Znao sam da ima u prvom, ali nisam znao da je u drugom delu ima kamera, utroba mi se prevrnula. Kad sam video, presela mi i guska i sve, život mi se smučio. Au blama, au tuge - prepričavao je Miki Slobi.

Kada je Sloba shvatio o čemu zapravo Miki priča, insistirao je da mu sve prizna, ali se Miki branio kroz smeh da je stvarno mislio na gusku.

BONUS VIDEO:

VESNA ZMIJANAC OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O ČUVENOM HITU JORGOVANI: Dino nije hteo da dođe na snimanje, otpevao je svoj deo i otišao ljut kao puška!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.