SRBIJA ZARATILA ZBOG ZADRUGE! Lunini, Kijini i Slobini obožavaoci udarili jedni na druge: Završićeš zakopana, imam tvoju adresu...
Postoje dva tabora: Lunin i Slobin, s jedne strane i Kijin sa druge, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

jezive pretnje

SRBIJA ZARATILA ZBOG ZADRUGE! Lunini, Kijini i Slobini obožavaoci udarili jedni na druge: Završićeš zakopana, imam tvoju adresu...

Ima mnogo mračnih stvari oko "Zadruge" - svađe i pretnje učesnika i učesnica, verbalni i fizički obračuni, svađe porodica... ipak, jedna deluje ubedljivo najmračnije

Objavljeno:

U pitanju su pretnje koje gledaoci, to jest obožavaoci učesnika šalju jedni drugima, najčešće u privatnim porukama.

- Droljo, naj**aću ti se majke, završićeš zakopana, imam ti IP adresu (jedinstveni broj svakog računara), samo da ne bude da te nisam upozorio, kretenu jedan - glasi jedna od jezivih pretnji koje stižu ljudima na Fejsbuku.

Gledateljka je javno podelila ovu poruku, i kaže da to nije prva koju je dobila. Najveći "rat" i najviše pretnji stižu suprotstavljenim taborima - obožavaocima Lune Đogani i Slobe Radanovića, odnosno, obožavaocima Kristine Kije Kockar, Slobine žene.

'Klan
"Klan" Lune i Slobe je najjači foto: Printscreen/Youtube

Gotovo svakodnevno, na raznim grupama posvećenim "Zadruzi" na Fejsbuku, gledaoci se žale da im prete, često i ubistvom, i da im je obično praćenje i navijanje za svog favorita u rijalitiju, a zatim komentarisanje na društvenim mrežama, napravilo pakao od života.

Ako je verovati statusima korisnika Fejsbuka, većinu tih, svakako ozbiljnih pretnji, oni prijavljuju policiji. Sreća u nesreći je ta što većina ljudi oštro osuđuje ovakav vid nasilne komunikacije, a mnogi smatraju da je sve to otišlo predaleko.

Bonus video

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Holivudska glumica se ošišala na ćelavo, ima dvoje dece, a na nesvakidašnji način je saopštila da je opet trudna!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.