POSLE RIJALITIJA ČEKA JE ROBIJA: Produkcija obavestila Aleksandru Subotić da joj posle Parova preti ZATVOR!
Aleksandru je produkcija obavestila da će posle rijalitija morati na robiju, Foto: Printscreen Youtube

NIJE RAZMISLILA

POSLE RIJALITIJA ČEKA JE ROBIJA: Produkcija obavestila Aleksandru Subotić da joj posle Parova preti ZATVOR!

Sve je počelo kada je Aleksandra rekla da se ne plaši zatvora i da zna da joj je, nakon rijalitija, to sledeća stanica

Objavljeno:

Producenti Parova obavestili su Aleksandru Subotić da joj preti pet godina robije nakon što je javno priznala da je lažno svedočila u korist bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape.

Njena cimerka iz rijalitija, Nina Prlja, koja je bila u zatvoru zbog šverca kokaina, savetovala je Subotićevu kako da se ponaša iza rešetaka.

Sve je počelo kada je Aleksandra rekla da se ne plaši zatvora i da zna da joj je, nakon rijalitija, to sledeća stanica.

Nina Prlja ima iskustva iz zatvora
Nina Prlja ima iskustva iz zatvora foto: Printscreen

- Vratila sam se u rijaliti da bih završila psihičke pripreme za robiju. Shvatila sam da je moj san da odem u zatvor. Kad može Nina Prlja, mogu i ja - ironična je bila starleta.

Tada je bivša zatvorenica ustala i rekla cimerki da će joj pomoći.

- Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde... Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bratele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari - ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres:

Čabarkapa i Subotićeva imaju ćerku Magdalenu
Čabarkapa i Subotićeva imaju ćerku Magdalenu foto: Zorana Jevtić

- Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi! Srećom, mene nisu povredile.

Narko starleta Nina Prlja je uhapšena u decembru 2016. zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je krijumčarila kokain u Emirate. Prlja je u pritvoru bila četiri meseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana.

Subotićeva je pre nekoliko dana, ne razmišljajući, priznala pred milionskim auditorijumom da se žrtvovala za bivšeg dečka i oca svog deteta Aleksandra Čabarkapu.

- Taj čovek priča loše o meni, a šta sam ja sve uradila za njega. On bi i dalje bio u zatvoru da nije bilo mene. Ja sam lagala na sudu za njega.

Nina Prlja se u zatvoru potukla sa zatvorenicom.

- Ovom okršaju prethodio je niz svađa. Nina se ponašala kao da je ona najbitnija i glavna, što je neke zatvorenice nerviralo, pa su je ogovarale. Tokom ručka u menzi, Prlja je prišla jednoj zatvorenici i pitala u čemu je problem.

Zatim je pokušala da joj lupi šamar, nakon čega su neke zatvorenice nasrnule na nju i krenule da je udaraju. Odmah su reagovali stražari i razdvojili devojke - rekao je izvor blizak Prlji.

Bonus video ANDREJA PEJIĆ KAO SEKSI ZEČICA: Transrodna manekenka OVAKO čestitala Uskrs, svi ZANEMELI!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.