STRAVA I UŽAS U ZADRUZI: Sloba FIZIČKI NASRNUO na Lunu, URLAO, UDARAO rukom u zid! (VIDEO)
Žestoka svađa Slobe i Lune u Zadruzi, Foto: Printscreen/youtube

SVE SE TRESLO!

STRAVA I UŽAS U ZADRUZI: Sloba FIZIČKI NASRNUO na Lunu, URLAO, UDARAO rukom u zid! (VIDEO)

Naime, Sloba je u izolaciji razgovarao sa Mikijem Đuričićem o Kristini Kockar, nagradama i pobedi, što je Lunu probudilo iz sna pa je počela da urla iz sveg glasa na svog dečka

Objavljeno:

Žestoka rasprava nastala je u toku noći između Slobe Radanović i Lune Đogani. Iako su svi navikli na njihove prepirke i konflikte koji se svakodnevno dešavaju, ovoga puta scena je bila i te kako uznemirujuća.

Naime, Sloba je u izolaciji razgovarao sa Mikijem Đuričićem o Kristini Kockar, nagradama i pobedi, što je Lunu probudilo iz sna pa je počela da urla iz sveg glasa na svog dečka, jer je priznala da ne može da podese to što on ponovo govori o njoj i što je tim stvarima opterećen.

- Šta sam rekao? Pričali smo bez veze, nemoj da se dereš i da mi bacaš prekrivač nego da legneš i da spavaš! - vikao je Sloba.

foto: Printscreen/Youtube

- Ne mogu da spavam, ne mogu više da slušam ovo! Šta je ovo!? Non stop pričaš o Kiji, ti si tim stvarima opterećen, ti si bolestan! Došla sam ovde da se odmorim, danima ne mogu da se sastavim, a on priča o njoj! - vikala je Luna iz sveg glasa.

Sloba je u tom trenutku bio toliko besan da je počeo da udara rukama o zid, a činilo se kao da će udariti i svoju devojku. Kako je pokušao da iskontroliše svoje emocije u tom trenutku, on je napustio prostoriju pa je ponovo krenuo ka kapiji.

foto: Printscreen/Youtube

Miki na čije realističko razmišljanje su ukućani već navikli, bio je prestrašen zbog jakog udarca u zid koji je u rehabu osetio, pa je odlučio da Luni kaže sve u oči i nabaci joj osećaj krivice da su sve svađe i konflikti nastali upravo zbog nje.

- Ja sam došla da spavam, on je došao i dere se o Kiji, o kolima, o svemu! Ne mogu više da podnesem to! Ja to slušam svaki dan, da li ti to razumeš? Nas dvoje svaki dan ceo dan pričamo o tome! To što ti je drug je skroz okej, ali ja više ne mogu da izdržim! - rekla je Luna.

- Vi se samo svađate, ovo je više katastrofa, uvek ti nađeš nešto da se svađaš! Nemoj da se čudite što vas svašta pitaju i što te gledaju ovako i onako, prećuti nešto čoveku koga voliš! Luna, zaljubila si se u oženjenog čoveka, ćuti i trpi, na kraju će sve biti dobro, šta ste očekivali?! Ovo je rijaliti! Volite se, smejte se, ovo svi hoće, da se svađate! Nesigurna si, nisi ti normalna - rekao je Miki.

Kako je ova brutalna svađa izgledala pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Ljubiša Stojmirović

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.