Nakon što je Luna PRIZNALA da konzumira NARKOTIKE sa majkom i očuhom, isplivale OPTUŽBE devojke koju je TRUDNU OSTAVIO (VIDEO)
Luna je ispričala Slobi kako ona, Anabela i Andrej konzumiraju marihuanu, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

BIĆE SKANDALA

Nakon što je Luna PRIZNALA da konzumira NARKOTIKE sa majkom i očuhom, isplivale OPTUŽBE devojke koju je TRUDNU OSTAVIO (VIDEO)

Luna je pred ostalim zadrugarima imitirala Andreja Atijasa, supruga svoje majke Anabele, u momentima u kojima je pod uticajem narkotika

Objavljeno: 15:15h

U toku jučerašnjeg dana izbio je nezapamćeni skandal budući da su na društvenim mrežama počeli da se šire snimci na kojima Luna Đogani priča Slobi Radanoviću o tome kako ponekad konzumira marihuanu sa očuhom i majkom.

Zatim je pred ostalim zadrugarima imitirala Andreja Atijasa, supruga svoje majke Anabele, u momentima u kojima je pod uticajem narkotika.

Kada smo pokušali da dobijemo Anabelin komentar na celu ovu priču, sve se završilo brutalnim vređanjem novinarke, ali društvene mreže ne prestaju da vrve od komentara na račun skandaloznih činjenica koje je njena ćerka otkrila.

Prije par godina preživjela sam jedan jako loš i težak period u životu. Bukvalno sam sve izgubila u roku od par mjeseci i ostala sam bez posla i sigurnosti sa tek rođenom bebom. Sve se u meni promijenilo u tom kratkom periodu! Odustala sam od svojih snova i planova i moj život je dobio jedan potpuno novi i čudesan smjer. Nakon godina uzaludne trke za novcem i ambicijama, nakon svih neostvarenih poslovnih planova ja sam poželjela samo mir. Sreću. Poželjela sam osjetiti zadovoljstvo sa onim što sam u to vrijeme imala, a imala sam malu bebu i priliku za novi početak. Nije mnogo zar ne? Meni je to bilo sve. I bila sam sretna! Naučila sam biti sretna i to umijeće mi je postalo disciplina.⠀ Počela je oko mene cirkulisati neka nova pozitivnija energija i čudesne stvari su počele da se dešavaju. ⠀ Čak mi je i otac u jednom trenutku ispitivački pogledao lice i pitao da li sam nešto slučajno uradila na sebi! Nasmijala sam se i pitala ga odkud mu takva ideja, a on je u nevjerici odgovorio da sam postala ljepša!⠀ I DA! Osjećala sam se i osjećam se i sada ljepšom nego prije 10 godina! ⠀ Duboko vjerujem da ljepota dolazi iznutra, i da je to energija kojom zračimo. Vjerujem da ta energija potiče od unutrašnjeg zadovoljstva. ⠀ Dugo sam razmišljala o ženama koje su magnetski privlačne zbog te energije i shvatila da nema riječi kojom bih ih opisala, jer često takve žene na oko i nisu slične ljepoticama kakve nam mediji nameću.⠀ Često niti su mršave, niti visoke, niti imaju savršene crte lica, a opet na neki svojstven način su neodoljive. Savršeno zadovoljne i sretne u svojoj koži. ⠀ Ljepota koja dolazi iz hedonizma. Kao najljepša riječ na svijetu "belissima" u mojoj glavi se rodila ideja o HEDONISSIMI, ženi koja je sretna i zadovoljna u svojoj koži i na njoj se to vidi.⠀ Živjele u ljubavi!⠀#hedonissima

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on

Osim toga, pojedinci su se prisetili optužbi koje je Jasmina Skender, žena koju je Atijas trudnu ostavio i uplovio u bračne vode sa Anabelom. Podsetimo, ona je još u januaru tekuće godine optužila Andreja za konzumaciju narkotika.

- Hoćeš li se opet ošišati na ćelavo ako te pozovem na test za narkotike? Žao mi je da ti se glava mrzne. Hladno je - napisala je ona na Instagramu.

Bonus video MANEKENKA SE SNIMALA U MINIJATURNIM TANGAMA IZ SVAKOG UGLA: Neće vam biti dobro kada vidite koliko je seksi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.