KAKAV SKANDAL! Uletelo OBEZBEĐENJE: Zaleteo se na njega brutalno, nisu mogli da ga drže (VIDEO)
Izbila je velika svađa između njih, Foto: Printscreen/Youtube

pa da li su oni normalni?!

KAKAV SKANDAL! Uletelo OBEZBEĐENJE: Zaleteo se na njega brutalno, nisu mogli da ga drže (VIDEO)

Nije šala!

Objavljeno:

Kao po običaju i danas je u Zadruzi dan pun oscilacija.

Osim što je Milanu Miloševiću rođendan i toga što je Prvi april, te je produkcija spremila bezbroj neslanih šala za zadrugare, došlo i do incindenta u kome je reagovalo obebeđenje.

Naime Milan Milošević je u toku današnjeg dana potegao priču da je Vladan Vojnović Vojke na početku rijalitija "Zadruga" obećao Banetu Čolaku besplatnu pesmu ukoliko ukoliko izađe pre njega iz rijalitija, a pre nekoliko dana rekao je da to neće uraditi.

- Što si rekao juče Banetu da neće dobiti besplatnu pesmu - upitao je Milan Vojketa, a on mu je odgovorio da je on to od njega tražio.

- Neka se pusti snimak da sam ja tražio od Vojketa pesmu - dodao je Čolak.

Filip Đukić koji je bio svedok te situacije pa je želeo da prokomentariše kada se to desilo, pošto je Bane negirao da je on tražio pesmu, a Bora Santana je želeo da odbrani svog najboljeg rijaliti druga pa je ušao u konflikt sa manekenom.

- Šta se*eš brate?! Što si indijanac? Hoćeš da te nabodem. Evo kada ste se kladili, kada ste bili ispred kazina, rekao si da se kladite - pričao je Filip, a potom iznerviran što se Bora umešao bez razloga, želeo je fizički da se obračuna sa njim, te su skočili jedan na drugog preko stola.

Filip je krenuo na njega, dok su ostali ukućani pokušavali da ga zadrže. Jedan drugom izneli su niz uvreda, dok je obezbeđenje stiglo u kuću.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u videima.

Bonus video:

PALO POMIRENJE: Emina Jahović i Mustafa Sandal zakopali ratne sekire zbog sinova!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.