OVO JE NEZAPAMĆENI SKANDAL: Luni i Slobi FANOVI plaćaju DUGOVE i KAZNE, otvorili zajednički račun i uplaćuju NOVAC za njih (FOTO)
Fanovi im plaćaju dugove i kazne, Foto: Printscreen Youtube

KOLIKO BISTE VI PRILOŽILI

OVO JE NEZAPAMĆENI SKANDAL: Luni i Slobi FANOVI plaćaju DUGOVE i KAZNE, otvorili zajednički račun i uplaćuju NOVAC za njih (FOTO)

Sloba i Luna imaju fanove kakve niko nema

Objavljeno:

Da među fanovima rijaliti zvezda ima fanatika koji prevazilaze određene granice svedoči i objava Luninih i Slobinih fanova, koji su spremni na sve zbog svojih miljenika, pa čak i da skupljaju novac koji će uložiti u njih.

Naime, u jednoj fan grupi ovo dvoje ljubavnika osvanula je objava sledeće sadržine:

Kako li će reagovati kad saznaju?
Kako li će reagovati kad saznaju? foto: Printscreen

"Zdravo drugari, ovom prilikom želim da vas obavestim da je napokon otvoren PayPal račun za naše ljubavice Lunči i Slobu. Dok oni ne izađu, račun će biti u mom vlasništvu, tako da možete biti spokojni. Ovde ćemo prikupljati sredstva za njihove poklone, njihove kazne od strane produkcije, pa ako Bog da i za Slobin dug kako bi već odmah po izlasku otkačio zmiju sa sebe. Znate i sami da imaju već par kazni, pa da im pomognemo i olakšamo koliko možemo. Svaka vaša uplata biće evidentirana i priložena, a admini ovog tima i članovi stranice će imati u svakom trenutku uvid o ovom PayPal računu. Osobe koje nemaju PayPal račun mogu slati uplate Western Union, a ja ću svaku uplatu proslediti na račun."

Ovo se zove fanatizam
Ovo se zove fanatizam foto: Printscreen Facebook

Šta vi mislite o ovom gestu Luninih i Slobinih fanova? Da li je ovo uobičajena pojava ili je ipak prevazišla sva očekivanja?

Bonus video OBORIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Keba skockan stigao na suđenje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.