Bivši učesnik Velikog brata OSUĐEN ZBOG PEDOFILIJE na četiri i po godine ZATVORA! (FOTO)
Aleksandar Neradin, Foto: Printscreen Youtube

ozbiljno krivično delo

Bivši učesnik Velikog brata OSUĐEN ZBOG PEDOFILIJE na četiri i po godine ZATVORA! (FOTO)

Iz kuće Velikog brata izbačen je odmah drugi dan nakon što je u javnost procurela informacija o tome da se protiv njega vodi krivični postupak

Objavljeno:

Aleksandar Neradin, bivši učesnik hrvatskog Velikog brata, na Županijskom sudu u Rijeci osuđen je na četiri i po godine zatvora na osnovu optužnice koja ga je teretila za "seksualnu zloupotrebu deteta", prenosi Novi list. Nepravosnažnom presudom Neradin mora snositi i troškove krivičnog postupka koji iznose 16 hiljada kuna, a oduzet mu je i računar i mobilni telefon koji se dovode u vezu s krivičnim delom, a na jednom od njegovih uređaja pronađen je i pornografski sadržaj.

Aleksandar Neradin
Aleksandar Neradin foto: Printscreen Youtube

Iz kuće Velikog brata izbačen je odmah drugi dan nakon što je u javnost procurela informacija o tome da se protiv njega vodi krivični postupak, a nakon izlaska iz kuće Neradin nam je tvrdio kako nije kriv, te da će isto dokazati i na sudu. To je ponavljao i tokom suđenja, a kako je kazna manja od pet godina, Neradin ne ide odmah u pritvor i do pravosnažne presude, na koju se može žaliti ostaje na slobodi.

Aleksandar Neradin
Aleksandar Neradin foto: Printscreen Youtube

– Nisam pedofil i nisam imao nikakav fizički kontakt ni seksualni čin s maloletnom osobom. Ovde je reč o virtualnoj komunikaciji između dve ženske osobe, od kojih je jedna maloletna. Roditelji maloletnice prijavili su policiji tu komunikaciju. Preko IP adrese došli su do baznog rutera odakle je komunikacija stvarana, ali postoje sumnje kako se više osoba spajalo na taj ruter i da je mreža jedno vreme bila otvorena. Što znači da se bilo ko iz zgrade mogao spojiti – objašnjavao nam je nakon izlaska iz kuće Velikog brata Aleksandar Neradin.

Bonus video TAJNA LEGENDARNE PESME BIJELOG DUGMETA: Evo šta se krije iza stihova Šta bi dao da si na mom mjestu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.