MODELSICA OTELA DEČKA NINI PRLJI: Ona ulazi u bračne vode sa DILEROM, A VENČAĆE SE U ZATVORU! (FOTO)
Anastasija Buđić skinula dečka Nini Prlji, Foto: Facebook / Anastasija Stasy Budjic

mala od skandala

MODELSICA OTELA DEČKA NINI PRLJI: Ona ulazi u bračne vode sa DILEROM, A VENČAĆE SE U ZATVORU! (FOTO)

Anastasija Buđić skinula je dečka učesnici "Parova" Nini Prlji koji je uhapšen zbog krijumčarenja kokaina iz Srbije u Emirate

Objavljeno:

Anastasija je već devet meseci u vezi sa Ivanom Radovićem Kokijem, zbog kojeg je njegova bivša devojka Nina Prlja završila u zatvoru u decembru 2016. godine. Tada je u njenoj vagini pronađeno 97 paketića sa 100 grama kokaina spakovanih u gumenu rukavicu.

Modelsica i Koki upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i odmah je buknula ljubav. Posle nekoliko dana započeli su zajednički život. Ivan je tada nosio nanogicu, ali to ih nije omelo da planiraju svadbu. Posle dva meseca Ivan je završio u zatvoru u Sremskoj Mitorvici, osuđen na četiri i po godine robije.

- Anastasija je zavedena kao njegova vanbračna supruga i redovno posećuje Radovića. Ne želi da ga napusti jer ga mnogo voli, a njemu teško pada što je viđa samo na kratko. Koki očekuje da će na slobodu izaći za dve godine, a Buđićeva je obećala da će ga čekati koliko god treba. Upravo zbog toga Ivan se zatvorenicima pohvalio da će pitati Anastasiju da se uda za njega. Postoji mogućnost da ceremoniju venčanja obave u crkvi u okviru zatvora - kaže izvor iz zatvora i dodaje da Anastasija svom dragom svake nedelje šalje pakete.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER: Miloš Đurović

(Espreo.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.