AU, MINA, DEČKO TI VOLI DEČAKE: Toma Panić GODINU DANA bio u vezi sa POZNATIM PEVAČEM, isplivali svi DETALJI veze (FOTO)
Ispostavlja se da je Toma intrigantniji nego što smo mislili, Foto: Printscreen Youtube

TOTALNI PREOKRET

AU, MINA, DEČKO TI VOLI DEČAKE: Toma Panić GODINU DANA bio u vezi sa POZNATIM PEVAČEM, isplivali svi DETALJI veze (FOTO)

Veza je pukla nakon godinu dana zabavljanja, jer nije mogao da podnese činjenicu da se Toma previše bahato ponaša i da ne vodi računa o njihovoj vezi

Objavljeno: 16:14h

Tomislav Toni Panić nedavno se uselio na imanje Zadruge, a već po samom ulasku je napravio pometnju u Beloj kući. Toma je ispričao kako vodi vrlo neobičan život, a prema najnovijim saznanjima, osim što je pričao da je bio sa mnogim ženama, Panić godinama krije da je bio u jednogodišnjoj vezi sa Bojanom Jovanovskim, javnosti poznatijem kao Boki 13.

Bokijeva bliska prijateljica otkriva sve detalje burne veze o kojoj se godinama ćutalo:

#memories #lovemyjob

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

- Tomu Panića sam upoznala pre nekoliko godina kada ga je Boki doveo u pab u kojem smo se okupljali kad god smo svi u Beogradu. Nije mi to bilo ništa čudno, Boki je takav da voli da se druži da oko sebe ima i mlado društvo. Ipak, kako su bili previše bliski, posle nekog vremena bilo je jasno da su više od prijatelja i da su započeli vezu - priča ona i otkriva da se niko od Bokijevih prijatelja nije nadao da će ljubav između njega i novog dečka trajati skoro godinu dana.

- Bojan nikada nije bio neko ko se dugo zadržava u vezi i nije neki pobornih ozbiljnih odnosa. Upravo zbog toga niko od nas nije ni očekivao da je sa Tomom situacija toliko ozbiljna. U tom periodu su obojica mnogo putovali i smatrali smo ih seks-kombinacijom koja postane aktivna onda kada im obaveze dozvole da se nađu u istom gradu. Kada smo se posle dužeg vremena videli, priznao mi je da su Toma i on počeli da žive zajedno i ostala sam zatečena - priča Bokijeva drugarica, kojoj njegova veza sa manekenom nije ostala u lepom sećanju.

Pogledot kazuva sekogas najmnogu ??❤️ #burberry

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

- Panić je neko ko se nikada nije posebno isticao, uvek je delovao povučeno. Ipak, uvek sam što se njega tiče imala loš osećaj. Budući da sam znala da živi sa mojim dobrim prijateljem, nisu mi bile jasne fotografije sa devojkama i forsiranje toga da voli devojke. Skrenula sam pažnju Bojanu na to, ali objasnio mi je da Toma svoje opredeljenje krije od porodice. Sem toga, iz dana u dan je postalo jasno koliko ga Tomislav koristi za novac - objašnjava izvor i otkriva da su pokloni kojima je Jovanovski obasipao Tomu koštali čitavo bogatstvo.

- Dešavalo se da mu Boki donese pune kese firmiranih stvari. Hiljade i hiljade evra je davao na garderobu. Smatrao je da njegov dečko treba da bude skupo obučen, s obziom na to da je u modnom svetu i da se bavi manekenstvom. Kupio mu je najskuplji telefon koji je tada bio na tržištu, davao mu pare kad god ide negde sa prijateljima. Stan u kojem su živeli plaćao je Bojan. On je takođe plaćao račune, sve troškove koje su imali, a s obzirom na to da su živeli u centru grada, to nije bilo nimalo jeftino. Nije da Toma nije zarađivao od modelinga u inostranstvu, ali je sve pare brzo trošio na bahanalije i žurke na kojima Bojan nikada nije bio prisutan - kaže izvor.

Bliska prijateljica Jovanovskog kaže da je veza pukla nakon godinu dana zabavljanja, jer Bojan nije mogao da podnese činjenicu da se Toma previše bahato ponaša, i da ne vodi računa o njihovoj vezi.

- Kada je shvatio da je Bojanu stalo, Toma je počeo sve češće da izlazi i da se vraća kući u zoru. Boki je neko ko je veoma organizovan i ko je od svog partnera želeo samo posvećenost. Posle nekoliko meseci veze raskinuli su prvi put, ali tada se Panić vratio da moli Bojana da ga primi nazad. Bojan je posle nekoliko dana poklekao, ali nije dugo prošlo, kada je shvatio da je napravio grešku. Doživeo je da se Toma nasred kluba, pred svim njegovim prijateljima ljubi sa dve žene. Te noći je plakao kao dete. Tada je izbacio njegove stvari iz stana, promenio broj telefona i konačno završio sa njim. Trebalo mu je dosta da se oporavi, nikad ga više nije spomenuo, ali svi smo srećni što je vezu sa Tomislavom ostavio u prošlosti - otkriva izvor.

Bonus video Lepa Brena

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.