KIJA GA NAZVALA PEDOFILOM: Ovako izgleda MALOLETNA devojka Save Džehverovića, koja je izazvala BURNE REAKCIJE (FOTO) (VIDEO)
Teodorin brat Sava je ovih dana glavna tema Zadruge, Foto: Printscreen

PRIKLADNO ILI NE?

KIJA GA NAZVALA PEDOFILOM: Ovako izgleda MALOLETNA devojka Save Džehverovića, koja je izazvala BURNE REAKCIJE (FOTO) (VIDEO)

Sava Džehverović, rođeni Teodorin brat, već tri godine je u vezi sa Adrianom Kadar, koju je upoznao u školi gde je predavao

Objavljeno:

O rođenom bratu pevačice Teodore Džehverović, Savi Džehveroviću, poslednjih nedelja često se priča u Zadruzi, budući da je njegova veza sa 15 godina mlađom devojkom izazvala veliku pažnju javnosti. Teodorina i Savina majka Gordana, koja se takođe nalazi u rijalitiju, na sve načine pokušava da odbrani svog sina, te je zbog toga juče ušla u veliki sukob sa Kijom Kockar.

Sava Džehverović, rođeni Teodorin brat, već tri godine je u vezi sa Adrianom Kadar, koju je upoznao u školi gde je predavao. Ona je tada imala samo 15 godina, a on 30, međutim ubrzo su uplovili u vezu koja i dalje traje.

Kako je ispričala Gordana Džehverović, Adrianini roditelji dali su odobrenje za ovu vezu, međutim prašina koju je čitava priča podigla u rijalitiju Zadruga se ne stišava.

Goca je juče tokom dana napala Kiju, a ona joj je uzvratila tako što je njenog sina nazvala pedofilom. U svađu se uključila i Teodora, a Goca je u jednom trenutku pljunula Kristinu.

Sava Džehverović i Adriana Kadar se, s druge strane, nisu oglašavali u javnosti povodom čestih pominjanja njihovih imena u Zadruzi.

Bonus video MARKUS I MARTINUS SUTRA U BEOGRADU: U Srbiji imamo najbolje fanove!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.