MATORA ŠOKIRALA SVE PRIČOM IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Da li je moguće da se ovakve stvari dešavaju u Srbiji? (VIDEO)
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen Youtube

ŽRTVA

MATORA ŠOKIRALA SVE PRIČOM IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Da li je moguće da se ovakve stvari dešavaju u Srbiji? (VIDEO)

Ona priznala da je zbog svoje popularnosti imala mnogo neprijatnih situacija

Objavljeno:

Matora je ispričala šokantne scene koje je doživela od svojih fanova.

Iako je već nekoliko puta pričala o situacijama koje je proživljavala tokom svog života, ona je u toku noći otvorila dušu ukućanima i ispričala nešto što nikome nikada do sada nije rekla.

Naime, ona je priznala da je zbog svoje popularnosti imala mnogo neprijatnih situacija, ali je objasnila i kako je bila prevarena od strane njenog navodnog fana.

- Ovo nikad nisam pričala. Došao lik u moj kafić i priča kako sam mu najveći fan, a vadi brdo para. I ja ga lepo pitam i šta će da pije, ma sve... to je mesec dana trajalo. Dolazi naručuje ćevape, piće svima, a ja ne znam ko je on! On je sve znao o meni, razumete li? Ja otvorim restoran i zovem ga. Upoznao moje društvo, stalno dolazio. Njegova žena se čula sa mnom, kačio slike sa mnom. I meni je i dalje bilo čudno, on zube nije imao i kako mu žena ništa nije rekla zbog toga. I pazi sad, meni je Boki već postao prijatelj. On zna o mojim problemima, ma sve! I on počne, zove mene jedna bivša devojka i kaže mi da joj on sve priča, a mi na krv i nož. Nastavlja da priča kako je non stop smara i tako to. A mi mu otvorimo na naše ime račun zbog firme, on je bio dužan 300.000. Dobije srčku on zbog toga, a mi odemo u bolnicu da ga vidimo. I sretnem tamo jednog lika koga mi poznajemo. I taj debil ode kod Ferdija i ispriča mu svašta za mene, pa ubedi njega da otvori i na njegov račun i zeznuo ga. Posle je otišao da priča sve najgore o meni, ispalo da je moja greška. Na kraju se ispostavi da je lažov, klošar, da je sve nas zeznuo, samo je hteo da mu budem drugarica po svaku cenu, da živi taj život - ispričala je Matora.

Iako je ovo šokiralo sve prisutne, ona je nastavila da dodaje sve čega se prisetila u tom trenutku, a najžalosnije joj je bilo to što su ljudi dolazili u njenu kuću da bi njenoj mami tražili novac.

- Ili dođem kući vidim nepoznatu ženu, moja majka priča s njom i kaže mi kako joj je dala 1.000 dinara, jer joj dete bolesno. I ona im daje pare, a nema ni za sebe. Nama su dolazili u kafić isto, mi smo Boga oca para pozajmili. Dolazili mi da traže pare sa četvoro male dece, pa kako da ne daš? - rekla je Matora.

Šta je još Matora ispričala o svojim situacijama pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: Saša Janković, Espreso tviter

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.