ODLEPIO NA MINU, A ONDA OTKRIO JOŠ JEDNU TAJNU I NASTAO JE MUK! Evo šta je ispričao Milan! (VIDEO)
Ispričao sve tajne, Foto: Youtube printscreen

otkrio sve

ODLEPIO NA MINU, A ONDA OTKRIO JOŠ JEDNU TAJNU I NASTAO JE MUK! Evo šta je ispričao Milan! (VIDEO)

O privatnom životu novog zadrugara nije se znalo mnogo, a voditelj Milan Milošević je u toku radio emisije "Amnezija" odlučio da mu postavi par pitanja

Objavljeno:

Jedan od poslednjih ukućana koji se pridružio rijalitiju "Zadruga" je Tomislav Panić.

Pri samom ulasku, Toma je ušao u vezu sa Minom Vrbaški, koja je nedavno raskinula sa Nemanjom Đerićem Đeksonom te se smuvala sa novim ukućaninom, kako bi mu se osvetila.

O privatnom životu novog zadrugara nije se znalo mnogo, a voditelj Milan Milošević je u toku radio emisije "Amnezija" odlučio da mu postavi par pitanja.

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jesu emocije prema svojoj devojci, ali i njegova hladnokrvnost dok se mnogi zadrugari šale na njegov račun.

- Meni je ovde život pravi, imam sve, devojku, emocije... Uveče kad legnem razmišljam o meni i Mini. Mi smo se smuvali, niko nikog tu nije muvao. Zajedno smo uplovili u tu avanturu. Ona je sama izjavila da su tu proradile emocije. A što se tiče komentarisanja mene, pametnom čoveku to ne može da smeta. To je lepo i šaljivo. Treba prihviti svaku vrstu šale - rekao je Toma.

Poznato je da se on bavi manekenstvom već šest godina, te se čestom tokom karijere njegova seksualna opredeljenost dovodila u pitanje. Ovog puta rešio je da kaže sve što mu je na duši.

- Imao sam problema na početku, borim se sa tim već šest godina. Mislim da im treba dati prostora da se uvere, ali to se može primetiti da nisam gej - priznao je Tomislav, dok ga je Mina nemo gledala.

Tomislav je potom nastavio priču o njegovom putovanju oko sveta, za koje mu malo ko veruje.

- Ja nemam predrasude o tome šta ljudi pričaju, ne možeš nikom da zatvoriš usta. Mislim da ja nemam o tome šta mnogo da kažem, ja znam sebe i živim onako kako ja želim. Imam sve dokaze, posle kad objavim sliku, onda kažu: "Pa to je stvarno istina sve što si rekao". Živeo sam u Pekingu jedno vreme. Posle sam čuo za Indoneziju i kao ajde da odem tamo. Ja volim da trošim novac, mama me je upozoravala. Sedam dana i Bali i oko Balija smo krstarili, plovili, družili se - ispričao je Toma.

Šta je još ispričao u svom životu možete pogledati u video snimcima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.