OVU DIVNINU ODLUKU SMO NAJMANJE OČEKIVALI: Za novog vođu postavila je nekog ko to dosad NIKAD nije bio, a njegova devojka VAN SEBE (VIDEO)
Zadrugu je sinoć napustila Divna DNK, Foto: Printscreen Youtube

NEOČEKIVANO

OVU DIVNINU ODLUKU SMO NAJMANJE OČEKIVALI: Za novog vođu postavila je nekog ko to dosad NIKAD nije bio, a njegova devojka VAN SEBE (VIDEO)

Ona je u studiju kod Dušice Jakovljević ostavila pismo kojim je uputila pozdrave svojim bivšim cimerima i imenovala novog vođu

Objavljeno:

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu, Zadrugu, napustila Divna Milanović, koja je osvojila najmanji procenat glasova publike. Posle više od šest meseci provedenih u Beloj kući, ona se pozdravila sa svojim cimerima, a kako je izvesno vreme bila odvojena od svog supruga, Marka Kocića, sada mu se napokon vratila.

Za novog vođu Divna je postavila Tomu Panića
Za novog vođu Divna je postavila Tomu Panića foto: Printscreen Youtube

Ona je u studiju kod Dušice Jakovljević ostavila pismo kojim je uputila pozdrave svojim bivšim cimerima i imenovala novog vođu.

- Dragi zadrugari, hvala vam na lepom druženju i što ste mi ulepšali prethodne dane. Tanja, Viki, Mićo, volim vas. Za gazdu postavljam Tomu. Srećno - napisala je u pismu Divna.

Mina se veoma obradovala što je njen novi dečko novi vođa
Mina se veoma obradovala što je njen novi dečko novi vođa foto: Printscreen Youtube

Jovana Tomić Matora je predala mandat Tomislavu Paniću, a on se obratio zadrugarima i poželeo im uspešnu nedelju. Kako je svestan da ga čeka naporna nedelja, on se nada da će istrajati i da će rukovoditi Belom kućom kako dolikuje.

Mina Vrbaški, njegova devojka, čim je čula da je Toma novi vođa, istog trenutka sela je pored njega.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku:

Bonus video PAPARACO: Nada Macura hit u autobusu 58!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.