SKANDALOZNI SNIMCI Mine Vrbaški i Tome Panića izazivaju BURNE REAKCIJE, a evo šta Minina mama misli o njenoj novoj vezi!
Mina je iz veze sa Đeksonom odmah uplovila u vezu sa Tomom, Foto: Printscreen Youtube

PODRŽAVA ĆERKU

SKANDALOZNI SNIMCI Mine Vrbaški i Tome Panića izazivaju BURNE REAKCIJE, a evo šta Minina mama misli o njenoj novoj vezi!

Ivana Vrbaški je prokomentarisala odnos svoje ćerke sa njenim novim dečkom, Tomislavom Panićem

Objavljeno:

Mina Vrbaški je u duelu sa Nemanjom Đerić Đeksonom odnela prevagu u broju glasova i nominovana je za izbacivanje. Njena majka, Ivana Vrbaški, povodom toga bila je sinoćna gošća kod Dušice Jakovljević.

Ona je prokomentarisala odnos svoje ćerke sa njenim novim dečkom, Tomislavom Panićem, i ono što je evidentno jeste da ona podržava tu vezu.

Ivana Vrbaški u svemu podržava ćerku
Ivana Vrbaški u svemu podržava ćerku foto: Printscreen Youtube

- On je prototip muškarca. Njen fizički izgled. Ona je ušla da bi vratila Nemanji milo za drago. Nije to trajalo dovoljno dugo. Došao je u pravom trenutku i Mina od tada sija. Jako lepo on (Toma) utiče na nju. Ja nemam ništa protiv Nemanje, njemu pripisujem to da je muškarac. Ali bolje što su razdvojeni - rekla je Minina majka Ivana.

Ivana nije želela da komentariše ništa loše o Mininom bivšem dečku Nemanji Đeriću, jer kako kaže, ona "traži samo najbolje u ljudima".

Bonus video SPEKTAKL U MAKEDONIJI: Marija Šerifović digla Skoplje na noge, uradila je nešto što nikad do sad nije!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.